Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jkiller123 Ethiopian
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 16.4
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen hopeless
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Daar is Bahr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gliznitskof bereikt de bal nog maar net als eerste. Gliznitskof draait met de bal, schiet en ... Curtis rent richting de bal. Curtis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Torrens verovert de bal door een tackle van achteren. Gliznitskof rent richting de bal. Gliznitskof passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Curtis de bal. Curtis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Cannibals rent richting de bal. Kingi onderschept slim de pass. Grant is nu in balbezit. Cannibals bereikt de bal nog maar net als eerste. Cannibals haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
jkiller123 - Ethiopian 1:0

13e minuut.
Ellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Haddleton onderschept slim de pass. Haddleton probeert naar een medespeler te passen. Curtis bereikt de bal nog maar net als eerste. Curtis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Lawrie geeft een hoge lob. Goddard geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Lawrie de bal onder controle te krijgen. Curtis rent richting de bal. Curtis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Moody is nu in balbezit. Moody passt de bal zonder na te denken. Cannibals is nu in balbezit. Cannibals draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
jkiller123 - Ethiopian 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jkiller123 49%, Ethiopian 51%.
jkiller123 - Ethiopian 2:0

48e minuut.
Curtis rent richting de bal. Gliznitskof rent richting de bal. Gliznitskof passt de bal zonder na te denken. Hughes rent richting de bal. Hughes draait met de bal, schiet en ... Cocks kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Bahr is nu in balbezit. Gliznitskof verovert de bal door een tackle van achteren. Curtis is nu in balbezit. Gliznitskof rent richting de bal. Gliznitskof schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Ellis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Haddleton met een snelle inworp. Gliznitskof bereikt de bal nog maar net als eerste. Gliznitskof geeft de bal voor. Cocks probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jkiller123 65%, Ethiopian 35%.
jkiller123 - Ethiopian 2:0