Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sweat FC wattana
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.6
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


17e minuut.
Mair met een sublieme pass. Campfens rent richting de bal. Met opzet legt Riley zijn tegenspeler op de grond. Riley is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

30e minuut.
McKeown geeft de bal voor. Inworp. Symon met een snelle inworp. Harvey bereikt de bal nog maar net als eerste. Harvey geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Sweat FC - wattana 1:0

32e minuut.
Moore rent richting de bal. Harvey verovert de bal door een tackle van achteren. Harvey speelt de bal door. Mair rent richting de bal. Mair haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Roach met een sublieme pass. Irving bereikt de bal nog maar net als eerste. Roach is nu in balbezit. Roach schiet op doel. Ah Van maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Almendra met de inworp. Roach bereikt de bal nog maar net als eerste. Harvey legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Harvey krijgt een gele kaart. Roach raakt geblesseerd tijdens het duel. Roach neemt de penalty, wat een uithaal! Ah Van bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sweat FC - wattana 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sweat FC 51%, wattana 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sweat FC - wattana 1:1

48e minuut.
Mair met een sublieme pass. Smit is nu in balbezit. Mair verovert de bal door een tackle van achteren. Mair schiet op doel. Mulligan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sweat FC - wattana 2:1

59e minuut.
Moore heeft problemen om de bal te vangen. Moore passt de bal met de wreef. Newton met een sublieme pass. Young rent richting de bal. Young draait met de bal, schiet en ... Ah Van kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sweat FC - wattana 2:2

63e minuut.
Symon met de inworp. Harvey heeft problemen om de bal te vangen. Harvey passt de bal met de wreef. Mair is nu in balbezit. Mair schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sweat FC - wattana 3:2

65e minuut.
Mair met een sublieme pass. Courtney geeft de bal voor. Harvey rent richting de bal. Harvey haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sweat FC - wattana 4:2

67e minuut.
Mair probeert naar een medespeler te passen. Courtney is nu in balbezit. Courtney passt de bal zonder na te denken. Mair is nu in balbezit. Mair haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sweat FC - wattana 5:2

77e minuut.
Almendra probeert naar een medespeler te passen. Roach is nu in balbezit. Roach met een sublieme pass. Young is nu in balbezit. Young schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sweat FC - wattana 5:3

77e minuut.
Roach raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vili komt het veld opgelopen. Mair speelt de bal door. Harvey rent richting de bal. Vili rent richting de bal. Vili schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Power geeft een hoge lob. Campfens kopt de bal weg. Mair is nu in balbezit. Mair haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Smit de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sweat FC 37%, wattana 63%.
Sweat FC - wattana 5:3