Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wattana jkiller123
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 17.3
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Mulligan trapt de bal weg van het doel. Vili kopt de bal weg. Roza rent richting de bal. Young rent richting de bal. Young schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Een oude blessure zorgt ervoor dat Cocks niet meer kan verder spelen. Alexander komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Bahr kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert McKeown de bal onder controle te krijgen. Filer begaat een overtreding. Filer krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Irving kopt de bal weg. Almendra geeft de bal voor. Woods kopt de bal weg. Irving is nu in balbezit. Irving draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

23e minuut.
McKeown passt de bal zonder na te denken. Smit bereikt de bal nog maar net als eerste. Smit geeft een hoge lob. Klungelig pakt Filer de bal. Filer geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Riley met een sublieme pass. Newton is nu in balbezit. Ellis maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ellis naar de kleedkamers voor een vroege douche.

29e minuut.
Roza geeft de bal voor. Klungelig pakt Irving de bal. Filer speelt de bal door. Cannibals rent richting de bal. Cannibals haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Roza rent richting de bal. Vili verovert de bal door een tackle van achteren. Vili met een sublieme pass. Young heeft problemen om de bal te vangen. Young schiet op doel. Alexander probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wattana 47%, jkiller123 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
wattana - jkiller123 0:0

49e minuut.
Lawrie geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Newton met de inworp. Vili rent richting de bal. Vili draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Grant is nu in balbezit. Riley is nu in balbezit. Grant verovert de bal door een tackle van achteren. Grant haalt uit met een fantastische trap. Mulligan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
wattana - jkiller123 0:1

59e minuut.
Grant rent richting de bal. Riley bereikt de bal nog maar net als eerste. Riley probeert naar een medespeler te passen. Cannibals is nu in balbezit. Cannibals schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Filer verovert de bal door een tackle van achteren. Filer passt de bal zonder na te denken. Grant speelt de bal door. Cannibals bereikt de bal nog maar net als eerste. Cannibals draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Riley geeft een hoge lob. Inworp. Woods met een snelle inworp. Steel bereikt de bal nog maar net als eerste. Steel geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wattana 46%, jkiller123 54%.
wattana - jkiller123 0:1