Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jkiller123 bees
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.9 gemiddelde waardering 19.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Anthopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Anthopoulos probeert naar een medespeler te passen. Woods is nu in balbezit. Axis verovert de bal door een tackle van achteren. Axis draait met de bal, schiet en ... Cocks verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Woods verovert de bal door een tackle van achteren. Woods passt de bal met de wreef. Filer probeert de bal aan de voet te houden. Cannibals is nu in balbezit. Cannibals haalt uit met een fantastische trap. Jeffs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Cannibals kan de bal niet met de borst controleren. Filer is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cannibals. Cannibals krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Smithe verovert de bal door een tackle van achteren. Smithe probeert naar een medespeler te passen. Lines bereikt de bal nog maar net als eerste. Lines haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
jkiller123 - bees 0:1

28e minuut.
Daar is Woods, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filer bereikt de bal nog maar net als eerste. Filer passt de bal in één keer door. Lines is nu in balbezit. Lines draait met de bal, schiet en ... Cocks probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lines is nu in balbezit. Lines schiet op doel. Cocks probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
jkiller123 - bees 0:2

36e minuut.
Steel met een snelle inworp. Grant rent richting de bal. Filer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grant raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

43e minuut.
Woods probeert naar een medespeler te passen. Bahr is nu in balbezit. Bahr speelt de bal door. Grant rent richting de bal. Grant draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jkiller123 51%, bees 49%.
jkiller123 - bees 0:2

64e minuut.
Filer onderschept slim de pass. Filer passt de bal met de wreef. Axis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lines bereikt de bal nog maar net als eerste. Lines schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Smithe bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellis onderschept slim de pass. Ellis probeert naar een medespeler te passen. Steel rent richting de bal. Steel geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jkiller123 54%, bees 46%.
jkiller123 - bees 0:2