Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sweat FC Ethiopian
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 15.6
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen weak


7e minuut.
Gliznitskof passt de bal zonder na te denken. Curtis is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mair. Curtis wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Curtis kan niet meer verder spelen. Gordon komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Campfens met een snelle inworp. Mair met een sublieme pass. Mair bereikt de bal nog maar net als eerste. Harvey is nu in balbezit. Harvey haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Harvey bereikt de bal nog maar net als eerste. Torrens onderschept slim de pass. Torrens geeft een hoge lob. Gordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordon haalt uit met een fantastische trap. Paal!

35e minuut.
Courtney geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Haddleton zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Gliznitskof de bal. Gliznitskof geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sweat FC 69%, Ethiopian 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sweat FC - Ethiopian 0:0

58e minuut.
Inworp. Goddard zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Torrens heeft problemen om de bal te vangen. Torrens met een sublieme pass. Haddleton probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Doeltrap. Ah Van met een harde bal richting middenveld. Mair heeft problemen om de bal te vangen. Gliznitskof is nu in balbezit. Gliznitskof schiet op doel. Ah Van probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sweat FC 45%, Ethiopian 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sweat FC - Ethiopian 0:0