Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Justins jkiller123
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Musin is nu in balbezit. Musin geeft de bal voor. Lawrie is nu in balbezit. Wilson onderschept slim de pass. Wilson draait met de bal, schiet en ... Cocks kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Hutton is nu in balbezit. Reeves is nu in balbezit. Grant tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grant krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Filer passt de bal zonder na te denken. Woods is nu in balbezit. Tomes is nu in balbezit. Grant onderschept slim de pass. Grant draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Justins 46%, jkiller123 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Justins - jkiller123 0:0

61e minuut.
Cannibals bereikt de bal nog maar net als eerste. Fien onderschept slim de pass. Woods bereikt de bal nog maar net als eerste. Woods met een sublieme pass. Cannibals rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Filer met een snelle inworp. Reeves bereikt de bal nog maar net als eerste. Grant onderschept slim de pass. Grant geeft de bal voor. Cannibals maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Garland geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Steel met de inworp. Grant is nu in balbezit. Grant geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Woods geeft de bal voor. Klungelig pakt Cannibals de bal. Hutton rent richting de bal. Cannibals is nu in balbezit. Cannibals haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Justins - jkiller123 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Justins 62%, jkiller123 38%.
Justins - jkiller123 0:1