Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IJ IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII wattana
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 21
matig Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
McKeown probeert naar een medespeler te passen. Almendra is nu in balbezit. Almendra passt de bal zonder na te denken. Young rent richting de bal. Young schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Huff rent richting de bal. Young onderschept slim de pass. Robson rent richting de bal. Young verovert de bal door een tackle van achteren. Young draait met de bal, schiet en ... Eruera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Davenport geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Newton zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Roach de bal. Roach schiet op doel. Paal! Eruera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Newton neemt de hoekschop. Young is nu in balbezit. Young schiet op doel. Eruera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IJ IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII - wattana 0:1

45e minuut.
Kightley rent richting de bal. Kightley geeft de bal voor. Riley kopt de bal weg. Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Young haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IJ IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII - wattana 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IJ IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII 58%, wattana 42%.
IJ IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII - wattana 0:2

51e minuut.
Smit rent richting de bal. Tietjens rent richting de bal. Smit rent richting de bal. Tietjens onderschept slim de pass. Tietjens schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Norling met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Todd zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Smit rent richting de bal. Smit geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Mulligan met een harde bal richting middenveld. Newton is nu in balbezit. Newton passt de bal zonder na te denken. Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Young passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
IJ IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII - wattana 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IJ IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII 61%, wattana 39%.
IJ IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII - wattana 0:3