Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kenneth deez nuts
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


1e minuut.
Rutherford verovert de bal door een tackle van achteren. Rutherford geeft de bal voor. Haigh heeft problemen om de bal te vangen. Whitley bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitley draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Hedwig is nu in balbezit. Whitley verovert de bal door een tackle van achteren. Whitley probeert naar een medespeler te passen. Haigh rent richting de bal. Haigh schiet op doel. Tomlinson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Ogg geeft een lange en hoge pass. Inworp. Morrison met de inworp. Musin probeert de bal met de borst te controleren. Musin schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Matai geeft een lange en hoge pass. Daar is Haigh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gemmell bereikt de bal nog maar net als eerste. Haigh onderschept slim de pass. Haigh haalt uit met een fantastische trap. Tomlinson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kenneth 47%, deez nuts 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kenneth - deez nuts 0:0

63e minuut.
Hedwig bereikt de bal nog maar net als eerste. Probert onderschept slim de pass. Probert speelt de bal door. Whitley bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitley draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tomlinson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Ormrod rent richting de bal. Ormrod geeft een hoge lob. Davenport probeert de bal aan de voet te houden. Haigh rent richting de bal. Haigh haalt uit met een fantastische trap. Tomlinson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Gemmell verovert de bal door een tackle van achteren. Whitley is nu in balbezit. Langer is nu in balbezit. Whitley rent richting de bal. Whitley schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Inworp. Rutherford zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Whitley speelt de bal door. Probert is nu in balbezit. Probert geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kenneth 44%, deez nuts 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kenneth - deez nuts 0:0