Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oto avondale cheetah
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17.7
zwak Schieten hopeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Chappell geeft de bal voor. Jorgenson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jorgenson passt de bal in één keer door. Melville rent richting de bal. Melville schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Na een snelle pass probeert Haddleton de bal onder controle te krijgen. Urlovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Haddleton tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Haddleton krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Mann passt de bal zonder na te denken. Sole is nu in balbezit. Berry is nu in balbezit. Sole onderschept slim de pass. Sole schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oto 61%, avondale cheetah 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Oto - avondale cheetah 0:0

56e minuut.
Klungelig pakt Chappell de bal. Perry bereikt de bal nog maar net als eerste. Chappell rent richting de bal. Perry onderschept slim de pass. Mann speelt de bal door. Armstrong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Nelson geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jorgenson met de inworp. Aiken bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiken geeft de bal voor. Dent probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Oto - avondale cheetah 0:1

62e minuut.
Perry geeft een lange en hoge pass. Berry kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Perry de bal onder controle te krijgen. Mann bereikt de bal nog maar net als eerste. Mann schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
McConnell geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. McCracken met een snelle inworp. Aiken is nu in balbezit. Aiken geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Melville bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Oto - avondale cheetah 0:2

77e minuut.
Chappell verovert de bal door een tackle van achteren. Sole onderschept slim de pass. Legg onderschept slim de pass. Mann onderschept slim de pass. Mann haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Jorgenson is nu in balbezit. Shoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Shoe geeft een lange en hoge pass. Chappell kopt de bal weg. Jorgenson geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Jeffs geeft een hoge lob. Urlovic kopt de bal weg. Daar is Legg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sole is nu in balbezit. Sole schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oto 44%, avondale cheetah 56%.
Oto - avondale cheetah 0:2
Oto