Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
josella + corban cobden ganja
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Dilistone geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pincer met de inworp. Docherty is nu in balbezit. Docherty geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Page geeft de bal voor. Edmeades kopt de bal weg. Cowan bereikt de bal nog maar net als eerste. Edge verovert de bal door een tackle van achteren. Edge haalt uit met een fantastische trap. Porter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
josella + corban - cobden ganja 1:0

22e minuut.
Dilistone is nu in balbezit. Docherty verovert de bal door een tackle van achteren. Docherty passt de bal zonder na te denken. Petherick is nu in balbezit. Petherick schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: josella + corban 48%, cobden ganja 52%.
josella + corban - cobden ganja 1:0

47e minuut.
Young is nu in balbezit. Young geeft de bal voor. Edge bereikt de bal nog maar net als eerste. Edge haalt uit met een fantastische trap. Porter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
josella + corban - cobden ganja 2:0

55e minuut.
Lauaki geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fien met de inworp. Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Young geeft de bal voor. Porter bokst de bal weg. Daar is Edmeades, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Edge rent richting de bal. Edge draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
josella + corban - cobden ganja 3:0

80e minuut.
McKeown onderschept slim de pass. McKeown geeft een lange en hoge pass. Dilistone bereikt de bal nog maar net als eerste. Petherick verovert de bal door een tackle van achteren. Petherick schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Sigmund is nu in balbezit. Docherty is nu in balbezit. Young speelt de bal door. Petherick bereikt de bal nog maar net als eerste. Petherick schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Cowan probeert naar een medespeler te passen. Darlington heeft problemen om de bal te vangen. Docherty bereikt de bal nog maar net als eerste. Docherty geeft de bal voor. Petherick springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Cowan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Cowan speelt de bal door. Petherick is nu in balbezit. Petherick draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Gemmell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
josella + corban - cobden ganja 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: josella + corban 45%, cobden ganja 55%.
josella + corban - cobden ganja 3:1