Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elmstead Legends The Swamp Monsters
3-5-2 a Tactiek one striker
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
59.8 gemiddelde waardering 52.4
solid Schieten excellent
outstanding Passen solid
solid Verdedigen excellent


5e minuut.
Irwin met een sublieme pass. San Sebastián rent richting de bal. Coady tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. San Sebastián raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Marney met een snel genomen vrije trap. Baturo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elmstead Legends - The Swamp Monsters 0:1

10e minuut.
González Fernández met een sublieme pass. San Sebastián rent richting de bal. Marney bereikt de bal nog maar net als eerste. Marney geeft een hoge lob. Baturo springt en kopt de bal. Arkın verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
San Sebastián bereikt de bal nog maar net als eerste. San Sebastián passt de bal zonder na te denken. Baturo bereikt de bal nog maar net als eerste. Baturo haalt uit met een fantastische trap. Lennon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elmstead Legends - The Swamp Monsters 0:2

34e minuut.
Irwin geeft de bal voor. Inworp. Turner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kenny geeft een hoge lob. Holgate krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elmstead Legends 51%, The Swamp Monsters 49%.
Elmstead Legends - The Swamp Monsters 0:2

48e minuut.
Turner met de inworp. Klungelig pakt Kenny de bal. Kenny geeft de bal voor. Holgate maakt een snoekduik en kopt de bal. Czerniec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Heskey bereikt de bal nog maar net als eerste. Heskey passt de bal in één keer door. Pálfalvi verovert de bal door een tackle van achteren. Brafield is nu in balbezit. Brafield draait met de bal, schiet en ... Czerniec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Basta passt de bal zonder na te denken. Barkley probeert naar een medespeler te passen. Baturo bereikt de bal nog maar net als eerste. Baturo schiet op doel. Arkın werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elmstead Legends - The Swamp Monsters 0:3

56e minuut.
Nugent passt de bal zonder na te denken. Turner bereikt de bal nog maar net als eerste. Turner passt de bal zonder na te denken. Kenny bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenny schiet op doel. Paal!

61e minuut.
Marney rent richting de bal. Holgate verovert de bal door een tackle van achteren. Suherman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Holgate is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kenny komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Coady speelt de bal door. Heskey rent richting de bal. Heskey passt de bal in één keer door. Holgate is nu in balbezit. Holgate schiet op doel. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Basta probeert naar een medespeler te passen. San Sebastián is nu in balbezit. Roberts begaat een overtreding. Roberts krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Bekő passt de bal met de wreef. San Sebastián heeft problemen om de bal te vangen. Coady is nu in balbezit. San Sebastián onderschept slim de pass. San Sebastián draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Arkın trapt de bal weg van het doel. Bekő kopt de bal weg. Daar is Roberts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baturo is nu in balbezit. Baturo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Inworp. Kane komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elmstead Legends 51%, The Swamp Monsters 49%.
Elmstead Legends - The Swamp Monsters 0:3