Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Trios Sudamericanos The Stiffs
normal 3 Tactiek New 442* up
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
55.5 gemiddelde waardering 49.3
very good Schieten very good
very good Passen good
solid Verdedigen good


4e minuut.
Bolimowski rent richting de bal. Bolimowski speelt de bal door. Penello rent richting de bal. Penello schiet op doel. Vanegas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Trios Sudamericanos - The Stiffs 0:1

20e minuut.
Na een snelle pass probeert Parker de bal onder controle te krijgen. Bolimowski is nu in balbezit. Bolimowski met een sublieme pass. Penello bereikt de bal nog maar net als eerste. Penello draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Devrimoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Devrimoğlu passt de bal zonder na te denken. Daar is Bęś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bęś schiet op doel. Szabó probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Los Trios Sudamericanos - The Stiffs 1:1

33e minuut.
Zanato rent richting de bal. Parker begaat een overtreding. Zanato is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Itaipuaçú zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bęś bereikt de bal nog maar net als eerste. Bęś schiet op doel. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Viktorov geeft de bal voor. Buontempo kopt de bal weg. Valenza heeft problemen om de bal te vangen. Bęś is nu in balbezit. Bęś draait met de bal, schiet en ... Szabó kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Daar is Zanato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolimowski onderschept slim de pass. Bęś bereikt de bal nog maar net als eerste. Bęś haalt uit met een fantastische trap. Szabó werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Buontempo geeft een hoge lob. Inworp. Iwanicki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bęś bereikt de bal nog maar net als eerste. Bęś schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Trios Sudamericanos 45%, The Stiffs 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los Trios Sudamericanos - The Stiffs 1:1

46e minuut.
Devrimoğlu probeert naar een medespeler te passen. Galaschek bereikt de bal nog maar net als eerste. Galaschek passt de bal in één keer door. Leyman is nu in balbezit. Leyman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Popara passt de bal met de wreef. Iwanicki is nu in balbezit. Iwanicki passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Itaipuaçú de bal. Itaipuaçú haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Devrimoğlu probeert naar een medespeler te passen. Popara speelt de bal door. Iwanicki speelt de bal door. Bęś is nu in balbezit. Bęś draait met de bal, schiet en ... Paal! Szabó bokst de bal weg.

56e minuut.
Bolimowski speelt de bal door. Worthen bereikt de bal nog maar net als eerste. Penello onderschept slim de pass. Penello haalt uit met een fantastische trap. Vanegas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Trios Sudamericanos - The Stiffs 1:2

65e minuut.
Viktorov maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Saramanho is nu in balbezit. Saramanho geeft een lange en hoge pass. Desipris probeert de bal met de borst te controleren. Desipris geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Desipris met een snelle inworp. Zanato is nu in balbezit. Zanato schiet op doel. Paal!

73e minuut.
Parker geeft een hoge lob. Viktorov is nu in balbezit. Leyman onderschept slim de pass. Leyman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Trios Sudamericanos - The Stiffs 1:3

76e minuut.
Desipris speelt de bal door. Devrimoğlu is nu in balbezit. Devrimoğlu passt de bal in één keer door. Itaipuaçú geeft een hoge lob. Bęś maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Szabó trapt de bal weg van het doel. Galaschek rent richting de bal. Galaschek met een sublieme pass. Penello rent richting de bal. Penello schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vanegas probeert naar een medespeler te passen. Buontempo kopt de bal weg. Penello rent richting de bal. Penello draait met de bal, schiet en ... Vanegas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Trios Sudamericanos 39%, The Stiffs 61%.
Los Trios Sudamericanos - The Stiffs 1:3