Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MPS United Los Trios Sudamericanos
352 Tactiek normal 3
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
52.5 gemiddelde waardering 53.8
good Schieten good
adequate Passen very good
formidable Verdedigen very good


3e minuut.
Desipris geeft de bal voor. Kulawiak geeft een lange en hoge pass. Bunea bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosobucki verovert de bal door een tackle van achteren. Kosobucki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Beckham is nu in balbezit. Beckham geeft de bal voor. Carrick rent richting de bal. Ponzone is nu in balbezit. Ponzone schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Inworp. Kulawiak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ponzone rent richting de bal. Zanato verovert de bal door een tackle van achteren. Zanato geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Kosobucki probeert naar een medespeler te passen. Zanato is nu in balbezit. Beckham legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zanato is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Itaipuaçú legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Silveira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
MPS United - Los Trios Sudamericanos 0:1

31e minuut.
Ponzone bereikt de bal nog maar net als eerste. Itaipuaçú onderschept slim de pass. Itaipuaçú met een sublieme pass. Zanato is nu in balbezit. Zanato draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Devrimoğlu passt de bal met de wreef. Itaipuaçú bereikt de bal nog maar net als eerste. Itaipuaçú passt de bal in één keer door. Daar is Kosobucki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kosobucki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Beckham geeft de bal voor. Hoddle kopt de bal weg. Klungelig pakt Ponzone de bal. Popara met een sublieme pass. Ponzone geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Carrick rent richting de bal. Carrick haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MPS United - Los Trios Sudamericanos 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MPS United 53%, Los Trios Sudamericanos 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MPS United - Los Trios Sudamericanos 1:1

63e minuut.
Vişoianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vişoianu speelt de bal door. Ponzone is nu in balbezit. Hoddle bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoddle haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Kulawiak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zanato rent richting de bal. Zanato passt de bal zonder na te denken. Itaipuaçú is nu in balbezit. Itaipuaçú schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Itaipuaçú passt de bal zonder na te denken. Kosobucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Clarke zijn tegenspeler op de grond. Clarke krijgt een gele kaart. Kosobucki wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kosobucki kan niet meer verder spelen. Iwanicki komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Iwanicki geeft een lange en hoge pass. Zanato is nu in balbezit. Silveira met een sublieme pass. Hoddle is nu in balbezit. Hoddle draait met de bal, schiet en ... Vanegas bokst de bal weg.

75e minuut.
Iwanicki passt de bal met de wreef. Zanato is nu in balbezit. Yeste Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanato onderschept slim de pass. Zanato draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Bunea is nu in balbezit. Desipris verovert de bal door een tackle van achteren. Desipris met een sublieme pass. Zanato is nu in balbezit. Zanato schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
MPS United - Los Trios Sudamericanos 1:2

85e minuut.
Ponzone bereikt de bal nog maar net als eerste. Devrimoğlu rent richting de bal. Devrimoğlu passt de bal in één keer door. Daar is Popara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Popara geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Silveira probeert naar een medespeler te passen. Popara probeert naar een medespeler te passen. Itaipuaçú probeert naar een medespeler te passen. Zanato bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanato draait met de bal, schiet en ... Silveira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Silveira met een sublieme pass. Popara kopt de bal weg. Daar is Beckham, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iwanicki rent richting de bal. Iwanicki draait met de bal, schiet en ... Silveira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MPS United 64%, Los Trios Sudamericanos 36%.
MPS United - Los Trios Sudamericanos 1:2