Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Holmesdale FC The Stiffs
532c Tactiek Deep Rev
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
17 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
50.2 gemiddelde waardering 43.7
zeer goed Schieten solide
goed Passen redelijk
uitstekend Verdedigen goed


2e minuut.
Calix zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dhuinslager is nu in balbezit. Dhuinslager geeft de bal voor. Alcaraz probeert de bal aan de voet te houden. Antelo is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Calix neemt de hoekschop. Alcaraz maakt een snoekduik en kopt de bal. Ginola probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Bolimowski rent richting de bal. Bolimowski speelt de bal door. Leyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Leyman draait met de bal, schiet en ... Oğulsoy maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Antelo rent richting de bal. Valenza begaat een overtreding. Antelo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dhuinslager zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Alcaraz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Holmesdale FC - The Stiffs 1:0

14e minuut.
Davis is nu in balbezit. Alcaraz verovert de bal door een tackle van achteren. Saramanho is nu in balbezit. Alcaraz onderschept slim de pass. Alcaraz geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Ginola bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Antelo geeft de bal voor. Saramanho kopt de bal weg. Daar is Davis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alcaraz rent richting de bal. Alcaraz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Ghinescu met een sublieme pass. Fedor geeft een lange en hoge pass. Valenza probeert de bal met de borst te controleren. Antelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Antelo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Holmesdale FC 40%, The Stiffs 60%.
Holmesdale FC - The Stiffs 1:0

48e minuut.
Leyman controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Fedor maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Alcaraz kopt de bal weg. Antelo rent richting de bal. Antelo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Chong probeert naar een medespeler te passen. Valenza is nu in balbezit. Valenza passt de bal met de wreef. Daar is Antelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antelo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Doeltrap. Ginola trapt de bal weg. Calix kopt de bal weg. Antelo rent richting de bal. Antelo schiet op doel. Ginola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Calix geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Alcaraz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Holmesdale FC - The Stiffs 2:0

52e minuut.
Chong geeft de bal voor. Klungelig pakt Antelo de bal. Antelo met een sublieme pass. Alcaraz is nu in balbezit. Alcaraz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Holmesdale FC - The Stiffs 3:0

54e minuut.
Parker rent richting de bal. Antelo verovert de bal door een tackle van achteren. Antelo passt de bal met de wreef. Alcaraz bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcaraz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Leyman is nu in balbezit. Calix verovert de bal door een tackle van achteren. Calix passt de bal in één keer door. Antelo is nu in balbezit. Antelo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Alcaraz kopt de bal weg. Calix heeft problemen om de bal te vangen. Dhuinslager met een sublieme pass. Antelo is nu in balbezit. Antelo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Holmesdale FC - The Stiffs 4:0

69e minuut.
Sturridge komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Alcaraz is nu in balbezit. Alcaraz passt de bal zonder na te denken. Karamitsos probeert naar een medespeler te passen. Leyman rent richting de bal. Leyman draait met de bal, schiet en ... Oğulsoy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Inworp. Pătra komt het veld opgelopen. Maitland-Niles komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Klungelig pakt Calix de bal. Calix met een sublieme pass. Valenza bereikt de bal nog maar net als eerste. Antelo onderschept slim de pass. Antelo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Fedor maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Maitland-Niles kopt de bal weg. Klungelig pakt Valenza de bal. Antelo rent richting de bal. Antelo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Holmesdale FC 30%, The Stiffs 70%.
Holmesdale FC - The Stiffs 4:0