Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Swamp Monsters The Stiffs
A4B1C3D2 Tactiek Deep rev 433
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.1 gemiddelde waardering 46.9
uitstekend Schieten solide
solide Passen goed
uitstekend Verdedigen goed


3e minuut.
Mercadante geeft een hoge lob. Słowiński is nu in balbezit. Słowiński passt de bal met de wreef. San Sebastián rent richting de bal. San Sebastián draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Marney onderschept slim de pass. Marney met een sublieme pass. Csordás bereikt de bal nog maar net als eerste. Csordás haalt uit met een fantastische trap. Ginola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Barkley bereikt de bal nog maar net als eerste. Galaschek verovert de bal door een tackle van achteren. Galaschek passt de bal met de wreef. Augustenborg is nu in balbezit. Augustenborg schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Leyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Leyman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Swamp Monsters - The Stiffs 0:1

29e minuut.
Basta passt de bal in één keer door. Marney is nu in balbezit. Marney met een sublieme pass. Csordás bereikt de bal nog maar net als eerste. Csordás schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
San Sebastián speelt de bal door. Csordás rent richting de bal. Buontempo bereikt de bal nog maar net als eerste. Csordás onderschept slim de pass. Csordás haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Irwin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hunter komt het veld opgelopen.

45e minuut.
San Sebastián is nu in balbezit. Galaschek is nu in balbezit. San Sebastián tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. San Sebastián krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Swamp Monsters 40%, The Stiffs 60%.
The Swamp Monsters - The Stiffs 0:1

48e minuut.
Csordás is nu in balbezit. Barkley bereikt de bal nog maar net als eerste. Barkley passt de bal in één keer door. Csordás bereikt de bal nog maar net als eerste. Csordás draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Swamp Monsters - The Stiffs 1:1

55e minuut.
Bervar geeft een hoge lob. Tallo is nu in balbezit. Csordás verovert de bal door een tackle van achteren. Csordás draait met de bal, schiet en ... Ginola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Swamp Monsters - The Stiffs 2:1

66e minuut.
Ginola trapt de bal weg. Bolimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolimowski passt de bal zonder na te denken. N`Diour bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Diour draait met de bal, schiet en ... Czerniec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Basta speelt de bal door. Daar is Barkley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barkley probeert naar een medespeler te passen. San Sebastián is nu in balbezit. San Sebastián haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Bervar passt de bal in één keer door. Bolimowski rent richting de bal. Bolimowski passt de bal zonder na te denken. Leyman is nu in balbezit. Leyman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Swamp Monsters 48%, The Stiffs 52%.
The Swamp Monsters - The Stiffs 2:1