Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Trios Sudamericanos Forest Hill F.C.
normal 3 Tactiek 4231
55% Balbezit 45%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53 gemiddelde waardering 54.3
solid Schieten solid
very good Passen excellent
very good Verdedigen solid


10e minuut.
Iwanicki passt de bal in één keer door. Stefanescu-Prodanovici rent richting de bal. Itaipuaçú rent richting de bal. Itaipuaçú haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Winslow geeft een hoge lob. Inworp. Kulawiak met een snelle inworp. Korostyliovas is nu in balbezit. Korostyliovas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Walczewski met een sublieme pass. Dângelo rent richting de bal. Dângelo passt de bal met de wreef. Stanislas is nu in balbezit. Stanislas haalt uit met een fantastische trap. Vanegas bokst de bal weg.

34e minuut.
Devrimoğlu rent richting de bal. Devrimoğlu passt de bal met de wreef. Iwanicki rent richting de bal. Iwanicki geeft een hoge lob. Korostyliovas maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Trios Sudamericanos - Forest Hill F.C. 1:0

39e minuut.
Pressley rent richting de bal. Pressley passt de bal in één keer door. Worthen geeft de bal voor. Korostyliovas is nu in balbezit. Korostyliovas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Winslow geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kulawiak met een snelle inworp. Itaipuaçú geeft een hoge lob. Korostyliovas maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Dângelo passt de bal met de wreef. Inworp. Iwanicki met de inworp. Stefanescu-Prodanovici is nu in balbezit. Stefanescu-Prodanovici draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Trios Sudamericanos 48%, Forest Hill F.C. 52%.
Los Trios Sudamericanos - Forest Hill F.C. 1:0

50e minuut.
Klungelig pakt Harabagiu de bal. Itaipuaçú is nu in balbezit. Itaipuaçú met een sublieme pass. Stefanescu-Prodanovici is nu in balbezit. Stefanescu-Prodanovici draait met de bal, schiet en ... Huml bokst de bal weg.

52e minuut.
Klungelig pakt Devrimoğlu de bal. Pressley rent richting de bal. Pressley passt de bal met de wreef. Stanislas is nu in balbezit. Stanislas schiet op doel. Vanegas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Walczewski met een sublieme pass. Dângelo rent richting de bal. Dângelo passt de bal zonder na te denken. Stanislas bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanislas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peretz komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Walczewski geeft een lange en hoge pass. Vanegas probeert naar een medespeler te passen. Itaipuaçú kopt de bal weg. Kulawiak rent richting de bal. Kulawiak geeft een lange en hoge pass. Huml kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Iwanicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurva speelt de bal door. Iwanicki speelt de bal door. Itaipuaçú heeft problemen om de bal te vangen. Itaipuaçú schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Pressley kan de bal niet met de borst controleren. Devrimoğlu rent richting de bal. Devrimoğlu passt de bal met de wreef. Iwanicki is nu in balbezit. Iwanicki geeft de bal voor. Huml probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Trios Sudamericanos 49%, Forest Hill F.C. 51%.
Los Trios Sudamericanos - Forest Hill F.C. 1:0