Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elmstead Legends The Stiffs
3-5-2 a Tactiek new 442
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
60.8 gemiddelde waardering 48.8
zeer goed Schieten solide
formidabel Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


10e minuut.
Saramanho onderschept slim de pass. Saramanho passt de bal in één keer door. Galaschek met een sublieme pass. Leyman is nu in balbezit. Leyman haalt uit met een fantastische trap. Arkın bokst de bal weg.

15e minuut.
Coporan geeft de bal voor. Nugent verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Leyman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leyman draait met de bal, schiet en ... Arkın maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elmstead Legends - The Stiffs 0:1

18e minuut.
Rifka kopt de bal weg. Kenny bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenny met een sublieme pass. Brafield bereikt de bal nog maar net als eerste. Brafield schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Saramanho rent richting de bal. Saramanho passt de bal zonder na te denken. Brafield rent richting de bal. Brafield draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Kenny met een sublieme pass. Klungelig pakt Rifka de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Galaschek. Galaschek krijgt een gele kaart. Rifka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kenny neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Elmstead Legends - The Stiffs 1:1

44e minuut.
Holgate is nu in balbezit. Holgate met een sublieme pass. Turner met een sublieme pass. Brafield is nu in balbezit. Brafield draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elmstead Legends 51%, The Stiffs 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Elmstead Legends - The Stiffs 1:1

47e minuut.
Turner geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Brafield kopt de bal weg. Klungelig pakt Tallo de bal. Rifka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rifka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Elmstead Legends - The Stiffs 2:1

55e minuut.
Kenny probeert naar een medespeler te passen. Nugent rent richting de bal. Nugent passt de bal zonder na te denken. Rifka is nu in balbezit. Rifka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Tallo geeft een lange en hoge pass. Holgate is nu in balbezit. Holgate passt de bal met de wreef. Rifka heeft problemen om de bal te vangen. Rifka schiet op doel. Ginola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Saramanho is nu in balbezit. Holgate onderschept slim de pass. Holgate met een sublieme pass. Kenny bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenny draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Risøy heeft problemen om de bal te vangen. Turner rent richting de bal. Turner passt de bal zonder na te denken. Rifka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rifka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Holgate met een sublieme pass. Buontempo is nu in balbezit. Buontempo passt de bal met de wreef. Coporan rent richting de bal. Coporan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elmstead Legends 39%, The Stiffs 61%.
Elmstead Legends - The Stiffs 2:1