Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Scaffteam fotball fc
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 3
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 20.5
slecht Schieten hopeloos
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
Lloyd passt de bal zonder na te denken. Batty rent richting de bal. Barrett maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Barrett moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Barrett schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

9e minuut.
Defoe is nu in balbezit. Patel bereikt de bal nog maar net als eerste. Defoe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Defoe krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Godfrey bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson onderschept slim de pass. Anderson geeft een hoge lob. Saunders is nu in balbezit. Saunders haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Bentley kopt de bal weg. Fattore bereikt de bal nog maar net als eerste. Saunders schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Saunders moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Saunders schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scaffteam 52%, fotball fc 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Scaffteam - fotball fc 0:0

56e minuut.
Defoe geeft een hoge lob. Henderson probeert naar een medespeler te passen. Daar is Edwards, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lloyd onderschept slim de pass. Lloyd haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Young geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Loftus-Cheek met de inworp. Lloyd bereikt de bal nog maar net als eerste. Lloyd draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Batty geeft een lange en hoge pass. Fattore kopt de bal weg. Godfrey rent richting de bal. Godfrey haalt uit met een fantastische trap. Wilmot probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Parker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Patel probeert naar een medespeler te passen. Bentley is nu in balbezit. Anderson begaat een overtreding. Anderson krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Lloyd rent richting de bal. Edwards onderschept slim de pass. Defoe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Defoe krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scaffteam 42%, fotball fc 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Scaffteam - fotball fc 0:0