Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SuDoku AFC Bermondsey F.C.
433 Tactiek 3421
44% Balbezit 56%
68% Spel op eigen helft 32%
4 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38.7 gemiddelde waardering 41.7
goed Schieten solide
redelijk Passen redelijk
redelijk Verdedigen redelijk


20e minuut.
Francis geeft een hoge lob. Warhurst is nu in balbezit. Warhurst passt de bal met de wreef. Chrast is nu in balbezit. Chrast haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Tritten bereikt de bal nog maar net als eerste. Tritten probeert naar een medespeler te passen. Pogorzelec rent richting de bal. Warhurst verovert de bal door een tackle van achteren. Warhurst draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Vilanova probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Carteiro rent richting de bal. Carteiro passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Zgrzęda de bal. Zgrzęda schiet op doel. Paal!

31e minuut.
Angioni geeft de bal voor. Daar is Năstăsoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maltız verovert de bal door een tackle van achteren. Paniga is nu in balbezit. Paniga haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Maltız speelt de bal door. Warhurst bereikt de bal nog maar net als eerste. Warhurst haalt uit met een fantastische trap. Chrast probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Elezović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SuDoku AFC - Bermondsey F.C. 0:1

34e minuut.
Zgrzęda rent richting de bal. Chrast onderschept slim de pass. Chrast passt de bal zonder na te denken. Paniga is nu in balbezit. Paniga haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Francis is nu in balbezit. Francis geeft een hoge lob. Inworp. Vandebroek met de inworp. Carteiro geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Klungelig pakt Angioni de bal. Edwards probeert naar een medespeler te passen. Rosado is nu in balbezit. Warhurst onderschept slim de pass. Warhurst schiet op doel. Elezović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Chrast is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
SuDoku AFC - Bermondsey F.C. 0:2

38e minuut.
Rosado geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sambucetti met de inworp. Paniga rent richting de bal. Paniga geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Vilanova geeft een lange en hoge pass. Daar is Chrast, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosado rent richting de bal. Chrast onderschept slim de pass. Chrast haalt uit met een fantastische trap. Elezović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SuDoku AFC 69%, Bermondsey F.C. 31%.
SuDoku AFC - Bermondsey F.C. 0:2

59e minuut.
Maltız onderschept slim de pass. Maltız geeft een lange en hoge pass. Adıtemiz probeert de bal aan de voet te houden. Paniga bereikt de bal nog maar net als eerste. Paniga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Vilanova bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandebroek verovert de bal door een tackle van achteren. Carteiro rent richting de bal. Carteiro geeft de bal voor. Zgrzęda krijgt zijn hoofd ertegen. Łopatka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Rosado is nu in balbezit. Warhurst onderschept slim de pass. Chrast bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrast haalt uit met een fantastische trap. Elezović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SuDoku AFC - Bermondsey F.C. 0:3

76e minuut.
Klungelig pakt Năstăsoiu de bal. Chrast bereikt de bal nog maar net als eerste. Angioni is nu in balbezit. Chrast verovert de bal door een tackle van achteren. Chrast draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Pogorzelec is nu in balbezit. Tritten bereikt de bal nog maar net als eerste. Tritten speelt de bal door. Paniga is nu in balbezit. Paniga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Angioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Angioni speelt de bal door. Năstăsoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgrzęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgrzęda draait met de bal, schiet en ... Łopatka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Edwards met een sublieme pass. Paniga bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Paniga de bal. Paniga draait met de bal, schiet en ... Elezović maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SuDoku AFC 67%, Bermondsey F.C. 33%.
SuDoku AFC - Bermondsey F.C. 0:3