Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bullpit SuDoku AFC
123456 Tactiek 433
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
13 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40 gemiddelde waardering 39.2
adequate Schieten good
adequate Passen adequate
good Verdedigen average


2e minuut.
Mikuła geeft de bal voor. Carteiro is nu in balbezit. Zgrzęda is nu in balbezit. Zgrzęda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bullpit - SuDoku AFC 0:1

4e minuut.
Salnitri met een sublieme pass. Quadri rent richting de bal. Quadri speelt de bal door. Català is nu in balbezit. Català haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Petriş verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hristea neemt de hoekschop. Català rent richting de bal. Català schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Rosada bereikt de bal nog maar net als eerste. Carteiro verovert de bal door een tackle van achteren. Carteiro probeert naar een medespeler te passen. Zgrzęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgrzęda schiet op doel. Urbanik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Hoekema met een sublieme pass. Català rent richting de bal. Pogorzelec legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pogorzelec krijgt een gele kaart. Català moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Català kan niet meer verder spelen. Hoekema zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bullpit - SuDoku AFC 1:1

25e minuut.
Hoekema passt de bal zonder na te denken. Hristea bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristea met een sublieme pass. Hoekema rent richting de bal. Hoekema schiet op doel. Elezović bokst de bal weg.

27e minuut.
Ioannou zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vandebroek rent richting de bal. Salnitri verovert de bal door een tackle van achteren. Hoekema is nu in balbezit. Hoekema draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bullpit 54%, SuDoku AFC 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bullpit - SuDoku AFC 1:1

48e minuut.
Zgrzęda verovert de bal door een tackle van achteren. Zgrzęda passt de bal in één keer door. Carteiro is nu in balbezit. Carteiro haalt uit met een fantastische trap. Urbanik probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Quadri onderschept slim de pass. Hristea heeft problemen om de bal te vangen. Mikuła begaat een overtreding. Mikuła krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Ioannou speelt de bal door. Salnitri is nu in balbezit. Salnitri probeert naar een medespeler te passen. Hoekema rent richting de bal. Hoekema haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Rosado geeft een hoge lob. Mikuła kopt de bal weg. Klungelig pakt Salnitri de bal. Zgrzęda rent richting de bal. Zgrzęda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Vandebroek is nu in balbezit. Vandebroek geeft de bal voor. Daar is Ortega, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Năstăsoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstăsoiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Ioannou passt de bal in één keer door. Hoekema rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Petriş. Petriş krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Quadri bereikt de bal nog maar net als eerste. Quadri speelt de bal door. Rosado bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioannou verovert de bal door een tackle van achteren. Ioannou schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Elezović trapt de bal weg. Năstăsoiu is nu in balbezit. Năstăsoiu met een sublieme pass. Mikuła is nu in balbezit. Mikuła geeft de bal voor. Urbanik bokst de bal weg.

82e minuut.
Mikuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikuła passt de bal met de wreef. Zgrzęda is nu in balbezit. Zgrzęda haalt uit met een fantastische trap. Urbanik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bullpit - SuDoku AFC 1:2

88e minuut.
Abella passt de bal zonder na te denken. Rosado bereikt de bal nog maar net als eerste. Angioni speelt de bal door. Vandebroek rent richting de bal. Vandebroek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bullpit 57%, SuDoku AFC 43%.
Bullpit - SuDoku AFC 1:2