Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SuDoku AFC Bullpit
433 Tactiek 123456
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.4 gemiddelde waardering 39.5
good Schieten good
good Passen adequate
adequate Verdedigen good


1e minuut.
Năstăsoiu is nu in balbezit. Català is nu in balbezit. Hoekema rent richting de bal. El Rasheed bereikt de bal nog maar net als eerste. El Rasheed draait met de bal, schiet en ... Elezović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Petriş geeft een hoge lob. Inworp. El Rasheed zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hoekema is nu in balbezit. Hoekema draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Quadri verovert de bal door een tackle van achteren. Quadri geeft de bal voor. Adıtemiz kan de bal niet met de borst controleren. Català onderschept slim de pass. Català schiet op doel. Elezović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Petriş rent richting de bal. Petriş geeft een lange en hoge pass. Zgrzęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgrzęda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Juncu met een harde bal richting middenveld. Angioni heeft problemen om de bal te vangen. Hoekema is nu in balbezit. Hoekema draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Pogorzelec geeft de bal voor. Salnitri rent richting de bal. Salnitri passt de bal met de wreef. Hoekema is nu in balbezit. Hoekema draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SuDoku AFC - Bullpit 0:1

20e minuut.
Salnitri rent richting de bal. Zgrzęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega rent richting de bal. Zgrzęda onderschept slim de pass. Zgrzęda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Salnitri probeert naar een medespeler te passen. Català rent richting de bal. Rosado is nu in balbezit. Català verovert de bal door een tackle van achteren. Català haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Mikuła is nu in balbezit. Mikuła passt de bal in één keer door. Năstăsoiu probeert naar een medespeler te passen. Zgrzęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgrzęda draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Rosada met de inworp. Ioannou bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioannou probeert naar een medespeler te passen. Hoekema rent richting de bal. Hoekema schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SuDoku AFC 58%, Bullpit 42%.
SuDoku AFC - Bullpit 0:1

53e minuut.
Quadri geeft de bal voor. Hoekema bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosado is nu in balbezit. Hoekema verovert de bal door een tackle van achteren. Hoekema schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Dynda bereikt de bal nog maar net als eerste. Carteiro rent richting de bal. Dynda rent richting de bal. Carteiro is nu in balbezit. Carteiro geeft de bal voor. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Abella bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgrzęda onderschept slim de pass. Ortega is nu in balbezit. Năstăsoiu onderschept slim de pass. Năstăsoiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SuDoku AFC - Bullpit 1:1

66e minuut.
Català rent richting de bal. Rosado is nu in balbezit. Català onderschept slim de pass. Català draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Angioni passt de bal zonder na te denken. Zgrzęda is nu in balbezit. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgrzęda verovert de bal door een tackle van achteren. Zgrzęda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Carteiro rent richting de bal. Carteiro schiet op doel. Juncu probeert wanhopig de bal te grijpen. Daar is Zgrzęda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zgrzęda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SuDoku AFC - Bullpit 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SuDoku AFC 50%, Bullpit 50%.
SuDoku AFC - Bullpit 2:1