Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bermondsey F.C. fotball fc
3421 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
17% Spel op eigen helft 83%
39 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
41.6 gemiddelde waardering 19.1
zeer goed Schieten waardeloos
goed Passen slecht
matig Verdedigen slecht


1e minuut.
Maltız passt de bal in één keer door. Daar is Paniga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Edwards rent richting de bal. Edwards geeft de bal voor. Warhurst geeft de bal voor. Parker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chrast is nu in balbezit. Chrast schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bermondsey F.C. - fotball fc 1:0

5e minuut.
Sambucetti rent richting de bal. Met opzet legt Barrett zijn tegenspeler op de grond. Sambucetti raakt geblesseerd tijdens het duel. Maltız zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Warhurst rent richting de bal. Warhurst draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Chrast rent richting de bal. Chrast haalt uit met een fantastische trap. Parker bokst de bal weg.

12e minuut.
Vilanova geeft een lange en hoge pass. Paniga rent richting de bal. Mount legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mount krijgt een gele kaart. Paniga roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Paniga kan niet meer verder spelen. Sabatelli komt het veld opgelopen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Chrast neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Bermondsey F.C. - fotball fc 2:0

15e minuut.
Sambucetti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chrast is nu in balbezit. Chrast schiet op doel. Parker probeert wanhopig de bal te grijpen. Wilmot verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Bermondsey F.C. - fotball fc 3:0

21e minuut.
Cօle met een snelle inworp. Warhurst bereikt de bal nog maar net als eerste. Warhurst geeft een lange en hoge pass. Sabatelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabatelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Warhurst bereikt de bal nog maar net als eerste. Warhurst passt de bal zonder na te denken. Chrast rent richting de bal. Chrast haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bermondsey F.C. - fotball fc 4:0

30e minuut.
Sabatelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabatelli passt de bal met de wreef. Chrast bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrast haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bermondsey F.C. - fotball fc 5:0

31e minuut.
Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Tritten bereikt de bal nog maar net als eerste. Tritten passt de bal in één keer door. Chrast rent richting de bal. Chrast schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bermondsey F.C. - fotball fc 6:0

35e minuut.
Sabatelli geeft de bal voor. Warhurst is nu in balbezit. Warhurst probeert naar een medespeler te passen. Chrast is nu in balbezit. Chrast haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Maltız is nu in balbezit. Maltız geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Edwards geeft een lange en hoge pass. Parker speelt de bal door. Tritten kopt de bal weg. Sabatelli rent richting de bal. Sabatelli schiet op doel. Parker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gascoigne kopt de bal weg. Sambucetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrett tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barrett krijgt een gele kaart. Sambucetti raakt geblesseerd tijdens het duel. Maltız met een snel genomen vrije trap. Warhurst is nu in balbezit. Chrast rent richting de bal. Chrast draait met de bal, schiet en ... Parker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Mount geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sambucetti geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Chrast is nu in balbezit. Chrast draait met de bal, schiet en ... Parker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sabatelli maakt een snoekduik en kopt de bal. Wilmot rent richting de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bermondsey F.C. 23%, fotball fc 77%.
Bermondsey F.C. - fotball fc 6:0

47e minuut.
Tritten is nu in balbezit. Tritten met een sublieme pass. Chrast is nu in balbezit. Chrast haalt uit met een fantastische trap. Parker probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bermondsey F.C. - fotball fc 7:0

49e minuut.
Chrast bereikt de bal nog maar net als eerste. Warhurst is nu in balbezit. Chrast is nu in balbezit. Chrast draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Tritten passt de bal in één keer door. Warhurst speelt de bal door. Chrast is nu in balbezit. Chrast haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Anderson rent richting de bal. Chrast verovert de bal door een tackle van achteren. Chrast passt de bal in één keer door. Sabatelli heeft problemen om de bal te vangen. Sabatelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Chrast draait met de bal, schiet en ... Parker speelt de bal door. Tritten kopt de bal weg. Warhurst bereikt de bal nog maar net als eerste. Warhurst haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chrast rent richting de bal. Chrast haalt uit met een fantastische trap. Parker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

59e minuut.
Chrast passt de bal zonder na te denken. Warhurst is nu in balbezit. Warhurst passt de bal zonder na te denken. Sabatelli is nu in balbezit. Sabatelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bermondsey F.C. - fotball fc 8:0

64e minuut.
Anderson rent richting de bal. Sabatelli onderschept slim de pass. Sabatelli passt de bal met de wreef. Chrast bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrast haalt uit met een fantastische trap. Parker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Barrett geeft een hoge lob. Sabatelli is nu in balbezit. Barrett onderschept slim de pass. Edwards verovert de bal door een tackle van achteren. Edwards geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Sambucetti probeert naar een medespeler te passen. Chrast bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrast passt de bal zonder na te denken. Daar is Warhurst, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Warhurst schiet op doel. Parker bokst de bal weg.

83e minuut.
Warhurst rent richting de bal. Warhurst geeft een lange en hoge pass. Anderson heeft problemen om de bal te vangen. Sabatelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabatelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Vilanova geeft de bal voor. Edwards kopt de bal weg. Chrast heeft problemen om de bal te vangen. Sabatelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabatelli schiet op doel. Parker bokst de bal weg.

86e minuut.
Maltız is nu in balbezit. Maltız geeft de bal voor. Warhurst is nu in balbezit. Chrast bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrast draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bermondsey F.C. - fotball fc 9:0

87e minuut.
Warhurst is nu in balbezit. Vilanova bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilanova geeft een lange en hoge pass. Daar is Chrast, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chrast schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bermondsey F.C. - fotball fc 10:0

90e minuut.
Edwards met de inworp. Sabatelli rent richting de bal. Barrett begaat een overtreding. Barrett krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bermondsey F.C. 12%, fotball fc 88%.
Bermondsey F.C. - fotball fc 10:0