Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fotball fc SuDoku AFC
Normal Tactiek 433
42% Balbezit 58%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.3 gemiddelde waardering 39
waardeloos Schieten goed
zwak Passen goed
slecht Verdedigen matig


5e minuut.
Lloyd kan de bal niet met de borst controleren. Saunders rent richting de bal. Angioni rent richting de bal. Saunders onderschept slim de pass. Saunders schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Saunders is nu in balbezit. Rosado verovert de bal door een tackle van achteren. Lloyd onderschept slim de pass. Lloyd draait met de bal, schiet en ... Saunders probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Rogers bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandebroek verovert de bal door een tackle van achteren. Vandebroek met een sublieme pass. Dynda rent richting de bal. Dynda schiet op doel. Parker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Petriş rent richting de bal. Petriş passt de bal met de wreef. Angioni geeft de bal voor. Dynda bereikt de bal nog maar net als eerste. Dynda draait met de bal, schiet en ... Parker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Carteiro speelt de bal door. Năstăsoiu rent richting de bal. Defoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Dynda verovert de bal door een tackle van achteren. Dynda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fotball fc - SuDoku AFC 0:1

26e minuut.
Angioni probeert naar een medespeler te passen. Daar is Năstăsoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Defoe is nu in balbezit. Năstăsoiu is nu in balbezit. Năstăsoiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Vandebroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandebroek probeert naar een medespeler te passen. Dynda rent richting de bal. Năstăsoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstăsoiu draait met de bal, schiet en ... Parker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Rosado met een sublieme pass. Carteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Carteiro geeft een hoge lob. Năstăsoiu rent richting de bal. Năstăsoiu haalt uit met een fantastische trap. Parker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
fotball fc - SuDoku AFC 0:2

43e minuut.
Carteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Carteiro passt de bal in één keer door. Năstăsoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstăsoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fotball fc - SuDoku AFC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fotball fc 60%, SuDoku AFC 40%.
fotball fc - SuDoku AFC 0:3

49e minuut.
Vandebroek speelt de bal door. Carteiro rent richting de bal. Carteiro passt de bal zonder na te denken. Dynda bereikt de bal nog maar net als eerste. Dynda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Pogorzelec passt de bal in één keer door. Angioni is nu in balbezit. Angioni met een sublieme pass. Dynda heeft problemen om de bal te vangen. Dynda draait met de bal, schiet en ... Parker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Carteiro onderschept slim de pass. Carteiro speelt de bal door. Dynda bereikt de bal nog maar net als eerste. Dynda draait met de bal, schiet en ... Parker bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Vandebroek met een sublieme pass. Dynda is nu in balbezit. Mount is nu in balbezit. Dynda bereikt de bal nog maar net als eerste. Dynda haalt uit met een fantastische trap. Parker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Năstăsoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstăsoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fotball fc - SuDoku AFC 0:4

75e minuut.
Barrett heeft problemen om de bal te vangen. Angioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Angioni geeft de bal voor. Daar is Năstăsoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Năstăsoiu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wilmot heeft problemen om de bal te vangen. Dynda bereikt de bal nog maar net als eerste. Dynda schiet op doel. Parker probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Defoe geeft een lange en hoge pass. Saunders kopt de bal weg. Vandebroek speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Carteiro de bal onder controle te krijgen. Carteiro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anderson met de inworp. Carteiro probeert naar een medespeler te passen. Dynda rent richting de bal. Dynda schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Carteiro passt de bal met de wreef. Năstăsoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dynda bereikt de bal nog maar net als eerste. Dynda draait met de bal, schiet en ... Parker werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fotball fc - SuDoku AFC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fotball fc 69%, SuDoku AFC 31%.
fotball fc - SuDoku AFC 0:5