Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mimington Nottingham Forest F.C
Normal Tactiek Robin
34% Balbezit 66%
74% Spel op eigen helft 26%
3 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 36
weak Schieten good
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen average


10e minuut.
Cork is nu in balbezit. Salcedo verovert de bal door een tackle van achteren. Cochapa rent richting de bal. Salcedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcedo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Găină rent richting de bal. Găină geeft een hoge lob. Salcedo is nu in balbezit. Vignal is nu in balbezit. Vignal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Cochapa kopt de bal weg. Salcedo heeft problemen om de bal te vangen. Cork rent richting de bal. Salcedo verovert de bal door een tackle van achteren. Salcedo schiet op doel. Ford kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Amorino bereikt de bal nog maar net als eerste. Stevens verovert de bal door een tackle van achteren. Stevens speelt de bal door. Scott is nu in balbezit. Scott draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mimington - Nottingham Forest F.C 1:0

31e minuut.
Smith Rowe rent richting de bal. Vignal onderschept slim de pass. Salcedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcedo schiet op doel. Ford probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mimington - Nottingham Forest F.C 1:1

32e minuut.
Daar is Vardy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scott bereikt de bal nog maar net als eerste. Vignal rent richting de bal. Salcedo is nu in balbezit. Salcedo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Vignal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vignal speelt de bal door. Salcedo rent richting de bal. Daar is Salcedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salcedo schiet op doel. Ford kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Cochapa onderschept slim de pass. Cork is nu in balbezit. Cochapa verovert de bal door een tackle van achteren. Cochapa probeert naar een medespeler te passen. Salcedo bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Ford met een harde bal richting middenveld. Daar is Hännikäinen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vardy speelt de bal door. Scott bereikt de bal nog maar net als eerste. Scott schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Smith Rowe is nu in balbezit. McClaren onderschept slim de pass. McClaren passt de bal in één keer door. Salcedo heeft problemen om de bal te vangen. Salcedo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mimington 76%, Nottingham Forest F.C 24%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mimington - Nottingham Forest F.C 1:1

46e minuut.
Scott bereikt de bal nog maar net als eerste. Găină verovert de bal door een tackle van achteren. Găină probeert naar een medespeler te passen. Salcedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcedo schiet op doel. De bal raakt de paal.

48e minuut.
Klungelig pakt Smith Rowe de bal. Vignal rent richting de bal. Vignal probeert naar een medespeler te passen. Salcedo rent richting de bal. Salcedo haalt uit met een fantastische trap. Ford kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Vignal passt de bal in één keer door. Cochapa rent richting de bal. Cochapa speelt de bal door. Salcedo rent richting de bal. Salcedo schiet op doel. Ford verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Keegan heeft problemen om de bal te vangen. Vignal is nu in balbezit. Vignal haalt uit met een fantastische trap. Ford verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mimington - Nottingham Forest F.C 1:2

53e minuut.
Hännikäinen geeft de bal voor. Salcedo probeert de bal aan de voet te houden. Keegan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Salcedo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kalocsay neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Ford trapt de bal weg van het doel. Găină kopt de bal weg. Salcedo rent richting de bal. Salcedo draait met de bal, schiet en ... Ford maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Salcedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vignal bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcedo is nu in balbezit. Vignal rent richting de bal. Vignal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mimington - Nottingham Forest F.C 1:3

69e minuut.
Vignal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vignal geeft een lange en hoge pass. Daar is Keegan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salcedo is nu in balbezit. Salcedo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Doeltrap. Steur komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Cochapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Keegan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cork bereikt de bal nog maar net als eerste. Vignal verovert de bal door een tackle van achteren. Vignal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mimington - Nottingham Forest F.C 1:4

85e minuut.
Găină geeft een hoge lob. Hatton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hatton geeft een lange en hoge pass. Scott rent richting de bal. Scott draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mimington 72%, Nottingham Forest F.C 28%.
mimington - Nottingham Forest F.C 1:4