Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nottingham Forest F.C mimington
Robin Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
19% Spel op eigen helft 81%
32 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37 gemiddelde waardering 21.5
good Schieten average
adequate Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
McClaren is nu in balbezit. McClaren passt de bal met de wreef. Salcedo is nu in balbezit. Salcedo haalt uit met een fantastische trap. Hatton probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Harris geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kalocsay met de inworp. Găină bereikt de bal nog maar net als eerste. Găină geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Doeltrap. Ford met een harde bal richting middenveld. Hännikäinen met een sublieme pass. Salcedo rent richting de bal. Salcedo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nottingham Forest F.C - mimington 1:0

8e minuut.
Agostino speelt de bal door. McClaren rent richting de bal. McClaren speelt de bal door. Salcedo rent richting de bal. Salcedo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Sounas rent richting de bal. Sounas passt de bal in één keer door. Salcedo rent richting de bal. Salcedo haalt uit met een fantastische trap. Cork probeert de bal aan de voet te houden. Ford probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Kalocsay met de inworp. Găină bereikt de bal nog maar net als eerste. Găină probeert naar een medespeler te passen. Sounas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sounas schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Smith Rowe is nu in balbezit. Sounas verovert de bal door een tackle van achteren. Sounas met een sublieme pass. Salcedo rent richting de bal. Salcedo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Kalocsay is nu in balbezit. Kalocsay speelt de bal door. Salcedo is nu in balbezit. Salcedo draait met de bal, schiet en ... Ford maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nottingham Forest F.C - mimington 2:0

20e minuut.
Sounas passt de bal in één keer door. Hatton rent richting de bal. Salcedo is nu in balbezit. Salcedo schiet op doel. Ford werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nottingham Forest F.C - mimington 3:0

22e minuut.
Kalocsay speelt de bal door. Sounas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sounas speelt de bal door. Salcedo rent richting de bal. Salcedo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Ford trapt de bal weg van het doel. Vardy kopt de bal weg. Leier probeert de bal aan de voet te houden. Scott bereikt de bal nog maar net als eerste. Scott schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Mount zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sounas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sounas passt de bal zonder na te denken. Salcedo is nu in balbezit. Salcedo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
McClaren passt de bal in één keer door. Găină is nu in balbezit. Met opzet legt Cork zijn tegenspeler op de grond. Cork krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Cork bereikt de bal nog maar net als eerste. Găină is nu in balbezit. Găină met een sublieme pass. Salcedo rent richting de bal. Salcedo draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Nottingham Forest F.C - mimington 4:0

35e minuut.
Kalocsay passt de bal met de wreef. Găină rent richting de bal. Găină probeert naar een medespeler te passen. Daar is Salcedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salcedo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Găină rent richting de bal. Harris schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Găină is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Agostino zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Salcedo is nu in balbezit. Salcedo draait met de bal, schiet en ... Ford maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nottingham Forest F.C - mimington 5:0

39e minuut.
Scott is nu in balbezit. Sounas onderschept slim de pass. Salcedo rent richting de bal. Salcedo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Hatton de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nottingham Forest F.C - mimington 6:0

43e minuut.
Ford trapt de bal weg. Găină kopt de bal weg. Sounas probeert naar een medespeler te passen. Salcedo is nu in balbezit. Salcedo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nottingham Forest F.C - mimington 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nottingham Forest F.C 24%, mimington 76%.
Nottingham Forest F.C - mimington 7:0

50e minuut.
McClaren probeert naar een medespeler te passen. Amorino is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stevens. Stevens krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Smith Rowe rent richting de bal. Sounas onderschept slim de pass. Sounas met een sublieme pass. Salcedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcedo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Cork is nu in balbezit. Sounas verovert de bal door een tackle van achteren. Sounas speelt de bal door. Salcedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcedo draait met de bal, schiet en ... Ford kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Sounas verovert de bal door een tackle van achteren. Sounas met een sublieme pass. Salcedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcedo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nottingham Forest F.C - mimington 8:0

56e minuut.
Hatton raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Scott komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Daar is Salcedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sounas rent richting de bal. Salcedo rent richting de bal. Salcedo schiet op doel. Ford werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nottingham Forest F.C - mimington 9:0

66e minuut.
Găină heeft problemen om de bal te vangen. Moore met een sublieme pass. Harris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalocsay is nu in balbezit. Kalocsay draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Găină geeft een hoge lob. Agostino rent richting de bal. Agostino passt de bal zonder na te denken. Sounas heeft problemen om de bal te vangen. Sounas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Găină is nu in balbezit. Găină geeft de bal voor. Keegan rent richting de bal. Salcedo verovert de bal door een tackle van achteren. Salcedo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nottingham Forest F.C - mimington 10:0

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. McClaren met de inworp. Sounas rent richting de bal. Sounas draait met de bal, schiet en ... Ford maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nottingham Forest F.C - mimington 11:0

87e minuut.
Kalocsay heeft problemen om de bal te vangen. Kalocsay geeft een lange en hoge pass. Salcedo is nu in balbezit. Salcedo schiet op doel. Ford probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nottingham Forest F.C - mimington 12:0

89e minuut.
McClaren speelt de bal door. Găină is nu in balbezit. Găină speelt de bal door. Klungelig pakt Salcedo de bal. Salcedo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nottingham Forest F.C 14%, mimington 86%.
Nottingham Forest F.C - mimington 12:0