Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Forest Resurrecteds mimington
3-2-3-2 NEW Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
17% Spel op eigen helft 83%
55 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.8 gemiddelde waardering 20.9
very good Schieten average
solid Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Popielak geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cork met een snelle inworp. Pásztor rent richting de bal. Pásztor draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Pásztor speelt de bal door. Daar is Keegan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu draait met de bal, schiet en ... Ford maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Vardy rent richting de bal. Moskov verovert de bal door een tackle van achteren. Komarnicki speelt de bal door. Klungelig pakt Velcu de bal. Velcu haalt uit met een fantastische trap. Ford kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ford met een sublieme pass. Moskov kopt de bal weg. Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu schiet op doel. Ford maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Komarnicki met een sublieme pass. Freier bereikt de bal nog maar net als eerste. Freier passt de bal zonder na te denken. Pásztor rent richting de bal. Pásztor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - mimington 1:0

9e minuut.
Moskov met een sublieme pass. Bunea is nu in balbezit. Bunea passt de bal zonder na te denken. Velcu is nu in balbezit. Velcu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Bunea passt de bal in één keer door. Pásztor is nu in balbezit. Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu draait met de bal, schiet en ... Hatton probeert de bal aan de voet te houden. Paal! De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Freier zal de hoekschop nemen. Velcu maakt een snoekduik en kopt de bal. Ford werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Grzonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzonek geeft de bal voor. Daar is Keegan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pásztor is nu in balbezit. Pásztor draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Komarnicki is nu in balbezit. Pásztor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pásztor passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Velcu de bal. Velcu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - mimington 2:0

19e minuut.
Freier passt de bal in één keer door. Pásztor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pásztor passt de bal in één keer door. Daar is Velcu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velcu schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Ford trapt de bal weg van het doel. Komarnicki kopt de bal weg. Bunea speelt de bal door. Velcu kan de bal niet met de borst controleren. Velcu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Pásztor rent richting de bal. Pásztor passt de bal in één keer door. Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu haalt uit met een fantastische trap. Ford werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Daar is Pásztor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pásztor passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Velcu de bal. Velcu haalt uit met een fantastische trap. Hatton probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Bunea speelt de bal door. Komarnicki rent richting de bal. Komarnicki passt de bal zonder na te denken. Velcu is nu in balbezit. Velcu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - mimington 3:0

34e minuut.
Moore is nu in balbezit. Freier verovert de bal door een tackle van achteren. Freier passt de bal zonder na te denken. Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Ford met een harde bal richting middenveld. Inworp. Bunea met de inworp. Komarnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Komarnicki geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Cork rent richting de bal. Pásztor onderschept slim de pass. Pásztor geeft een lange en hoge pass. Komarnicki is nu in balbezit. Komarnicki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Komarnicki rent richting de bal. Komarnicki geeft een hoge lob. Velcu is nu in balbezit. Velcu haalt uit met een fantastische trap. Ford maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - mimington 4:0

40e minuut.
Velcu geeft een hoge lob. Hatton heeft problemen om de bal te vangen. Velcu rent richting de bal. Velcu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - mimington 5:0

42e minuut.
Doeltrap. Ford trapt de bal weg van het doel. Pereira kopt de bal weg. Velcu rent richting de bal. Velcu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Pásztor probeert naar een medespeler te passen. Freier bereikt de bal nog maar net als eerste. Freier passt de bal met de wreef. Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forest Resurrecteds 24%, mimington 76%.
Forest Resurrecteds - mimington 5:0

48e minuut.
Pásztor draait met de bal, schiet en ... Keegan probeert de bal aan de voet te houden. Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu haalt uit met een fantastische trap. Ford werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - mimington 6:0

49e minuut.
Velcu passt de bal in één keer door. Freier is nu in balbezit. Freier probeert naar een medespeler te passen. Pásztor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pásztor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Komarnicki is nu in balbezit. Komarnicki geeft een lange en hoge pass. Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - mimington 7:0

52e minuut.
Scott passt de bal zonder na te denken. Bunea met een sublieme pass. Pásztor is nu in balbezit. Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Klungelig pakt Velcu de bal. Bunea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunea passt de bal met de wreef. Pásztor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pásztor schiet op doel. Ford probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Velcu is nu in balbezit. Velcu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Mount geeft een lange en hoge pass. Grzonek kopt de bal weg. Freier bereikt de bal nog maar net als eerste. Freier geeft een lange en hoge pass. Velcu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Gyárfás met een sublieme pass. Bunea rent richting de bal. Bunea geeft een lange en hoge pass. Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hatton heeft problemen om de bal te vangen. Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu haalt uit met een fantastische trap. Ford maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - mimington 8:0

59e minuut.
Pásztor met een sublieme pass. Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Freier met een sublieme pass. Velcu is nu in balbezit. Velcu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Komarnicki passt de bal zonder na te denken. Keegan is nu in balbezit. Keegan geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Freier zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bunea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Komarnicki geeft een hoge lob. Velcu rent richting de bal. Velcu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - mimington 9:0

68e minuut.
Komarnicki geeft een lange en hoge pass. Harris is nu in balbezit. Pásztor verovert de bal door een tackle van achteren. Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu draait met de bal, schiet en ... Ford kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - mimington 10:0

70e minuut.
Freier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Komarnicki probeert naar een medespeler te passen. Velcu rent richting de bal. Pásztor rent richting de bal. Pásztor schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Freier rent richting de bal. Freier passt de bal met de wreef. Pásztor probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Velcu de bal. Velcu haalt uit met een fantastische trap. Ford probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - mimington 11:0

77e minuut.
Gyárfás passt de bal zonder na te denken. Pásztor is nu in balbezit. Pásztor passt de bal zonder na te denken. Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu schiet op doel. Ford bokst de bal weg. Velcu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Komarnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Komarnicki geeft de bal voor. Pásztor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pásztor haalt uit met een fantastische trap. Keegan probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Keegan trapt de bal weg van het doel. Moskov kopt de bal weg. Pásztor heeft problemen om de bal te vangen. Velcu rent richting de bal. Velcu haalt uit met een fantastische trap. Ford verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Velcu is nu in balbezit. Velcu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - mimington 12:0

85e minuut.
Doeltrap. Ford trapt de bal weg van het doel. Bunea kopt de bal weg. Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Bunea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunea geeft een lange en hoge pass. Mount probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pásztor rent richting de bal. Pásztor draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forest Resurrecteds 9%, mimington 91%.
Forest Resurrecteds - mimington 12:0