Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Three Lions Aubergine FC
Normal Tactiek AcchiapTE
42% Balbezit 58%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 39
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
22.6 gemiddelde waardering 41.3
weak Schieten solid
poor Passen good
poor Verdedigen adequate


3e minuut.
Hlubuček bereikt de bal nog maar net als eerste. Speckmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Speckmann passt de bal zonder na te denken. Rantapelkonen rent richting de bal. Rantapelkonen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Sanchο is nu in balbezit. Speckmann verovert de bal door een tackle van achteren. Speckmann passt de bal met de wreef. Rantapelkonen rent richting de bal. Rantapelkonen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Hlubuček is nu in balbezit. Vitoriamo probeert naar een medespeler te passen. Rantapelkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantapelkonen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Three Lions - Aubergine FC 0:1

8e minuut.
Klungelig pakt Vitoriamo de bal. Vitoriamo geeft de bal voor. Dier heeft problemen om de bal te vangen. Rantapelkonen is nu in balbezit. Rantapelkonen draait met de bal, schiet en ... Musiala bokst de bal weg. Hlubuček krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Three Lions - Aubergine FC 0:2

10e minuut.
Vitoriamo controleert de bal met de borst. Vitoriamo passt de bal zonder na te denken. Hlubuček rent richting de bal. Hlubuček schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Vitoriamo onderschept slim de pass. Vitoriamo met een sublieme pass. Speckmann speelt de bal door. Rantapelkonen is nu in balbezit. Rantapelkonen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Noble is nu in balbezit. Hoàng Lân onderschept slim de pass. Hoàng Lân geeft een lange en hoge pass. Rantapelkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantapelkonen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Hlubuček probeert de bal met de borst te controleren. Vitoriamo met een sublieme pass. Rantapelkonen heeft problemen om de bal te vangen. Rantapelkonen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Three Lions - Aubergine FC 0:3

26e minuut.
Hlubuček heeft problemen om de bal te vangen. Vitoriamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitoriamo passt de bal zonder na te denken. Rantapelkonen rent richting de bal. Rantapelkonen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Vékey met een sublieme pass. Vitoriamo geeft de bal voor. Dier kopt de bal weg. Vitoriamo geeft een lange en hoge pass. Rantapelkonen springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Baltanov passt de bal in één keer door. Millalonco rent richting de bal. Millalonco passt de bal met de wreef. Rantapelkonen is nu in balbezit. Rantapelkonen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Three Lions - Aubergine FC 0:4

35e minuut.
Daar is Millalonco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Millalonco passt de bal zonder na te denken. Speckmann rent richting de bal. Speckmann passt de bal met de wreef. Baltanov geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Daar is Macdonald, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vitoriamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitoriamo passt de bal in één keer door. Rantapelkonen rent richting de bal. Rantapelkonen schiet op doel. Musiala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hlubuček is nu in balbezit. Hlubuček draait met de bal, schiet en ... Musiala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Hamilton passt de bal met de wreef. Daar is Vitoriamo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vitoriamo passt de bal in één keer door. Rantapelkonen rent richting de bal. Rantapelkonen schiet op doel. Musiala bokst de bal weg.

43e minuut.
Baltanov is nu in balbezit. Baltanov geeft een hoge lob. Rantapelkonen rent richting de bal. Rantapelkonen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Three Lions - Aubergine FC 0:5

44e minuut.
Stephens rent richting de bal. Hlubuček onderschept slim de pass. Vitoriamo geeft de bal voor. Rantapelkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantapelkonen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Doeltrap. Espadas komt het veld opgelopen. Dademasch komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Three Lions 78%, Aubergine FC 22%.
Three Lions - Aubergine FC 0:5

49e minuut.
Millalonco rent richting de bal. Millalonco speelt de bal door. Hlubuček bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlubuček haalt uit met een fantastische trap. Musiala werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Three Lions - Aubergine FC 0:6

50e minuut.
Vitoriamo geeft de bal voor. Dier probeert de bal met de borst te controleren. Hlubuček bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlubuček draait met de bal, schiet en ... Musiala maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Three Lions - Aubergine FC 0:7

53e minuut.
Espadas rent richting de bal. Espadas passt de bal in één keer door. Millalonco is nu in balbezit. Millalonco geeft een lange en hoge pass. Hlubuček springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Vitoriamo heeft problemen om de bal te vangen. Vitoriamo geeft een hoge lob. Rantapelkonen rent richting de bal. Rantapelkonen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Three Lions - Aubergine FC 0:8

57e minuut.
Stephens is nu in balbezit. Hlubuček verovert de bal door een tackle van achteren. Hlubuček geeft de bal voor. Rantapelkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantapelkonen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Three Lions - Aubergine FC 0:9

59e minuut.
Dademasch rent richting de bal. Dademasch geeft een lange en hoge pass. Vitoriamo geeft een hoge lob. Hlubuček krijgt zijn hoofd ertegen. Musiala werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Robinson komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Hill onderschept slim de pass. Hill passt de bal zonder na te denken. Baltanov controleert de bal met de borst. Baltanov geeft een lange en hoge pass. Vitoriamo geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Crăcilă rent richting de bal. Espadas is nu in balbezit. Espadas passt de bal zonder na te denken. Hlubuček rent richting de bal. Hlubuček schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Brownhill kan de bal niet met de borst controleren. Rantapelkonen rent richting de bal. Sanchο bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantapelkonen onderschept slim de pass. Rantapelkonen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Robinson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Espadas rent richting de bal. Espadas geeft de bal voor. Rantapelkonen rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Dademasch geeft een lange en hoge pass. Daar is Hamilton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hamilton passt de bal zonder na te denken. Rantapelkonen is nu in balbezit. Rantapelkonen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Hlubuček rent richting de bal. Hlubuček haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Hlubuček schiet op doel. Marsh probeert de bal aan de voet te houden. Espadas met een sublieme pass. Rantapelkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantapelkonen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Vitoriamo onderschept slim de pass. Vitoriamo probeert naar een medespeler te passen. Hlubuček rent richting de bal. Hlubuček haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Macdonald rent richting de bal. Baltanov verovert de bal door een tackle van achteren. Baltanov speelt de bal door. Hlubuček rent richting de bal. Hlubuček schiet op doel. Musiala bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Three Lions 81%, Aubergine FC 19%.
Three Lions - Aubergine FC 0:9