Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aubergine FC mimington
AcchiapTE Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
19% Spel op eigen helft 81%
46 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 20.5
goed Schieten matig
goed Passen slecht
goed Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Vitoriamo is nu in balbezit. Vitoriamo geeft een hoge lob. Daar is Harris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rantapelkonen rent richting de bal. Rantapelkonen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aubergine FC - mimington 1:0

6e minuut.
Vardy heeft problemen om de bal te vangen. Baltanov is nu in balbezit. Baltanov passt de bal in één keer door. Hlubuček is nu in balbezit. Hlubuček schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Baltanov kopt de bal weg. Millalonco is nu in balbezit. Millalonco probeert naar een medespeler te passen. Rantapelkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantapelkonen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Speckmann verovert de bal door een tackle van achteren. Speckmann geeft de bal voor. Mount kopt de bal weg. Millalonco rent richting de bal. Millalonco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Hlubuček bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlubuček schiet op doel. Keegan kopt de bal weg. Hlubuček bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlubuček schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aubergine FC - mimington 2:0

21e minuut.
Baltanov kopt de bal weg. Daar is Millalonco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Millalonco speelt de bal door. Hlubuček is nu in balbezit. Hlubuček draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aubergine FC - mimington 3:0

23e minuut.
Inworp. Mount zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Smith Rowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Speckmann onderschept slim de pass. Speckmann geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Keegan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vitoriamo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Speckmann is nu in balbezit. Speckmann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Cork is nu in balbezit. Baltanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltanov passt de bal met de wreef. Rantapelkonen heeft problemen om de bal te vangen. Rantapelkonen schiet op doel. Ford kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Speckmann passt de bal zonder na te denken. Vitoriamo is nu in balbezit. Vitoriamo probeert naar een medespeler te passen. Rantapelkonen is nu in balbezit. Rantapelkonen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Cork bereikt de bal nog maar net als eerste. Speckmann onderschept slim de pass. Speckmann speelt de bal door. Daar is Rantapelkonen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rantapelkonen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Speckmann met een sublieme pass. Hlubuček is nu in balbezit. Hlubuček haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Hatton de bal onder controle te krijgen. Ford maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aubergine FC - mimington 4:0

35e minuut.
Mount geeft de bal voor. Dademasch kopt de bal weg. Smith Rowe heeft problemen om de bal te vangen. Hlubuček bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlubuček draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Crăcilă verovert de bal door een tackle van achteren. Crăcilă geeft de bal voor. Keegan controleert de bal met de borst. Rantapelkonen rent richting de bal. Rantapelkonen schiet op doel. Ford kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Dademasch geeft de bal voor. Hlubuček is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Millalonco geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hlubuček maakt een snoekduik en kopt de bal. Ford bokst de bal weg.

42e minuut.
Vitoriamo met een sublieme pass. Speckmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Speckmann passt de bal zonder na te denken. Rantapelkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantapelkonen schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aubergine FC - mimington 5:0

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vékey zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vitoriamo is nu in balbezit. Vitoriamo geeft een hoge lob. Hlubuček krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aubergine FC 14%, mimington 86%.
Aubergine FC - mimington 5:0

47e minuut.
Dademasch rent richting de bal. Dademasch passt de bal zonder na te denken. Vitoriamo probeert naar een medespeler te passen. Rantapelkonen is nu in balbezit. Rantapelkonen draait met de bal, schiet en ... Ford verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Smith Rowe rent richting de bal. Speckmann onderschept slim de pass. Speckmann geeft een lange en hoge pass. Hlubuček bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlubuček draait met de bal, schiet en ... Ford kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Baltanov geeft de bal voor. Keegan kopt de bal weg. Smith Rowe heeft problemen om de bal te vangen. Speckmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Speckmann geeft de bal voor. Ford verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Cork rent richting de bal. Speckmann onderschept slim de pass. Speckmann passt de bal in één keer door. Rantapelkonen is nu in balbezit. Rantapelkonen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Mount is nu in balbezit. Millalonco onderschept slim de pass. Millalonco met een sublieme pass. Hlubuček bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlubuček schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Keegan trapt de bal weg van het doel. Millalonco bereikt de bal nog maar net als eerste. Millalonco geeft de bal voor. Rantapelkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantapelkonen schiet op doel. Ford kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Vitoriamo speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Speckmann de bal onder controle te krijgen. Hlubuček bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlubuček schiet op doel. Ford probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aubergine FC - mimington 6:0

70e minuut.
Vékey kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Harris de bal onder controle te krijgen. Vitoriamo probeert naar een medespeler te passen. Rantapelkonen is nu in balbezit. Rantapelkonen schiet op doel. Ford verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Baltanov met een sublieme pass. Klungelig pakt Rantapelkonen de bal. Rantapelkonen geeft de bal voor. Hlubuček is nu in balbezit. Hlubuček draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stevens zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dademasch geeft de bal voor. Hlubuček rent richting de bal. Hlubuček schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Speckmann passt de bal met de wreef. Millalonco bereikt de bal nog maar net als eerste. Millalonco passt de bal zonder na te denken. Rantapelkonen is nu in balbezit. Rantapelkonen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Cork is nu in balbezit. Speckmann onderschept slim de pass. Speckmann met een sublieme pass. Hlubuček bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlubuček draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Vékey kopt de bal weg. Hlubuček is nu in balbezit. Rantapelkonen rent richting de bal. Hlubuček rent richting de bal. Hlubuček draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aubergine FC - mimington 7:0

88e minuut.
Inworp. Millalonco met de inworp. Speckmann met een sublieme pass. Hlubuček bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlubuček draait met de bal, schiet en ... Ford bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Aubergine FC - mimington 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aubergine FC 24%, mimington 76%.
Aubergine FC - mimington 8:0