Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mimington Aubergine FC
Normal Tactiek remuntada
46% Balbezit 54%
94% Spel op eigen helft 6%
0 Doelpogingen 66
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
21.8 gemiddelde waardering 45.9
matig Schieten uitstekend
zwak Passen solide
hopeloos Verdedigen redelijk


1e minuut.
Dademasch kopt de bal weg. Baltanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltanov geeft een hoge lob. Rantapelkonen springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mimington - Aubergine FC 0:1

4e minuut.
Speckmann passt de bal met de wreef. Fen met een sublieme pass. Rantapelkonen is nu in balbezit. Bigoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigoni schiet op doel. Ford bokst de bal weg. Rantapelkonen kopt de bal weg. Cheşnoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheşnoiu schiet op doel. Ford maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Dademasch geeft een lange en hoge pass. Cheşnoiu kopt de bal weg. Keegan controleert de bal met de borst. Bigoni rent richting de bal. Bigoni draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Mirra passt de bal met de wreef. Rantapelkonen rent richting de bal. Rantapelkonen met een sublieme pass. Klungelig pakt Bigoni de bal. Bigoni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mimington - Aubergine FC 0:2

17e minuut.
Rantapelkonen geeft een lange en hoge pass. Keegan kopt de bal weg. Speckmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Speckmann passt de bal met de wreef. Daar is Hatton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bigoni rent richting de bal. Bigoni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mimington - Aubergine FC 0:3

18e minuut.
Harris geeft een lange en hoge pass. Crăcilă kopt de bal weg. Baltanov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cheşnoiu de bal. Cheşnoiu geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
mimington - Aubergine FC 0:4

21e minuut.
Baltanov geeft een lange en hoge pass. Daar is Smith Rowe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bigoni is nu in balbezit. Bigoni draait met de bal, schiet en ... Ford maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mimington - Aubergine FC 0:5

22e minuut.
Cheşnoiu onderschept slim de pass. Cheşnoiu passt de bal in één keer door. Bigoni is nu in balbezit. Rantapelkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantapelkonen draait met de bal, schiet en ... Ford kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cheşnoiu is nu in balbezit. Rantapelkonen is nu in balbezit. Rantapelkonen schiet op doel. Ford maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mimington - Aubergine FC 0:6

28e minuut.
Cork passt de bal zonder na te denken. Mirra probeert de bal aan de voet te houden. Baltanov probeert naar een medespeler te passen. Rantapelkonen heeft problemen om de bal te vangen. Rantapelkonen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Keegan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheşnoiu is nu in balbezit. Cheşnoiu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Baltanov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bigoni krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rantapelkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantapelkonen schiet op doel. Ford kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Keegan bereikt de bal nog maar net als eerste. Keegan passt de bal met de wreef. Harris controleert de bal met de borst. Bigoni is nu in balbezit. Bigoni haalt uit met een fantastische trap. Ford bokst de bal weg.

35e minuut.
Baltanov heeft problemen om de bal te vangen. Baltanov passt de bal zonder na te denken. Rantapelkonen speelt de bal door. Klungelig pakt Bigoni de bal. Bigoni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Cheşnoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hatton rent richting de bal. Cheşnoiu onderschept slim de pass. Cheşnoiu haalt uit met een fantastische trap. Rantapelkonen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ford kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
mimington - Aubergine FC 0:7

38e minuut.
Rantapelkonen passt de bal met de wreef. Cheşnoiu rent richting de bal. Cheşnoiu passt de bal zonder na te denken. Bigoni is nu in balbezit. Bigoni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mimington - Aubergine FC 0:8

38e minuut.
Vardy heeft problemen om de bal te vangen. Bigoni rent richting de bal. Vardy maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Vardy moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Vardy schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Bigoni is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hatton heeft problemen om de bal te vangen. Cheşnoiu rent richting de bal. Cheşnoiu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bigoni rent richting de bal. Bigoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mimington - Aubergine FC 0:9

39e minuut.
Scott probeert naar een medespeler te passen. Smith Rowe rent richting de bal. Cheşnoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Cheşnoiu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Bigoni is nu in balbezit. Bigoni probeert naar een medespeler te passen. Rantapelkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantapelkonen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Keegan heeft problemen om de bal te vangen. Bigoni is nu in balbezit. Bigoni draait met de bal, schiet en ... Keegan probeert de bal aan de voet te houden. Ford probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mimington - Aubergine FC 0:10

45e minuut.
Smith Rowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirra verovert de bal door een tackle van achteren. Mirra geeft een hoge lob. Bigoni heeft problemen om de bal te vangen. Bigoni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mimington - Aubergine FC 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mimington 92%, Aubergine FC 8%.
mimington - Aubergine FC 0:11

46e minuut.
Daar is Mirra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mirra geeft de bal voor. Smith Rowe probeert de bal met de borst te controleren. Rantapelkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantapelkonen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

47e minuut.
Mirra met een snelle inworp. Speckmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Speckmann geeft een hoge lob. Rantapelkonen krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
mimington - Aubergine FC 0:12

49e minuut.
Inworp. Mount met een snelle inworp. Mirra probeert naar een medespeler te passen. Cheşnoiu rent richting de bal. Cheşnoiu geeft een lange en hoge pass. Ford bokst de bal weg. Bigoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigoni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mimington - Aubergine FC 0:13

50e minuut.
Klungelig pakt Rantapelkonen de bal. Rantapelkonen passt de bal zonder na te denken. Bigoni is nu in balbezit. Bigoni draait met de bal, schiet en ... Ford werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mimington - Aubergine FC 0:14

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Crăcilă met een snelle inworp. Cork bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirra verovert de bal door een tackle van achteren. Mirra geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ford trapt de bal weg. Baltanov kopt de bal weg. Cheşnoiu rent richting de bal. Cheşnoiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Baltanov kopt de bal weg. Mirra speelt de bal door. Daar is Hatton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rantapelkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantapelkonen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Baltanov met de inworp. Mirra geeft een hoge lob. Keegan heeft problemen om de bal te vangen. Bigoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mimington - Aubergine FC 0:15

56e minuut.
Scott probeert naar een medespeler te passen. Cork rent richting de bal. Bigoni rent richting de bal. Bigoni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Baltanov speelt de bal door. Bigoni probeert de bal aan de voet te houden. Mirra met een sublieme pass. Bigoni is nu in balbezit. Bigoni draait met de bal, schiet en ... Ford probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
mimington - Aubergine FC 0:16

58e minuut.
Daar is Smith Rowe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheşnoiu onderschept slim de pass. Rantapelkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheşnoiu rent richting de bal. Cheşnoiu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bigoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigoni schiet op doel. Ford werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baltanov met de inworp. Daar is Mirra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mirra geeft de bal voor. Bigoni maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mimington - Aubergine FC 0:17

61e minuut.
Rantapelkonen rent richting de bal. Bigoni rent richting de bal. Bigoni met een sublieme pass. Cheşnoiu rent richting de bal. Cheşnoiu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rantapelkonen rent richting de bal. Rantapelkonen schiet op doel. Cheşnoiu geeft de bal voor. Bigoni kan de bal niet met de borst controleren. Paal! Bigoni is nu in balbezit. Bigoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mimington - Aubergine FC 0:18

62e minuut.
Klungelig pakt Cork de bal. Rantapelkonen verovert de bal door een tackle van achteren. Mirra speelt de bal door. Cheşnoiu rent richting de bal. Cheşnoiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Baltanov kopt de bal weg. Hatton bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigoni rent richting de bal. Bigoni draait met de bal, schiet en ... Keegan probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
mimington - Aubergine FC 0:19

65e minuut.
Harris met een sublieme pass. Bigoni probeert naar een medespeler te passen. Cheşnoiu heeft problemen om de bal te vangen. Rantapelkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantapelkonen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mimington - Aubergine FC 0:20

66e minuut.
Mirra onderschept slim de pass. Mirra geeft een hoge lob. Bigoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigoni haalt uit met een fantastische trap. Ford maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mimington - Aubergine FC 0:21

68e minuut.
Ford probeert naar een medespeler te passen. Fen kopt de bal weg. Mirra met een sublieme pass. Rantapelkonen rent richting de bal. Rantapelkonen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mimington - Aubergine FC 0:22

69e minuut.
Speckmann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mirra rent richting de bal. Mirra passt de bal zonder na te denken. Rantapelkonen rent richting de bal. Rantapelkonen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mimington - Aubergine FC 0:23

71e minuut.
Inworp. Speckmann met de inworp. Mirra geeft de bal voor. Baltanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltanov geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Daar is Mount, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baltanov probeert naar een medespeler te passen. Bigoni is nu in balbezit. Bigoni schiet op doel. Ford probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mimington - Aubergine FC 0:24

76e minuut.
Cheşnoiu rent richting de bal. Cheşnoiu probeert naar een medespeler te passen. Rantapelkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantapelkonen haalt uit met een fantastische trap. Ford werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mimington - Aubergine FC 0:25

79e minuut.
Bigoni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bigoni geeft een hoge lob. Rantapelkonen heeft problemen om de bal te vangen. Cheşnoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheşnoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mimington - Aubergine FC 0:26

82e minuut.
Rantapelkonen rent richting de bal. Rantapelkonen passt de bal met de wreef. Bigoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigoni schiet op doel. Ford maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Ford neemt vlug de vrije trap. Baltanov kopt de bal weg. Mirra geeft een hoge lob. Bigoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigoni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Ford trapt de bal weg van het doel. Daar is Fen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fen probeert naar een medespeler te passen. Cheşnoiu rent richting de bal. Cheşnoiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Rantapelkonen rent richting de bal. Cheşnoiu rent richting de bal. Bigoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigoni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mimington - Aubergine FC 0:27

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mimington 96%, Aubergine FC 4%.
mimington - Aubergine FC 0:27