Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Three Lions Nottingham Forest F.C
Normal Tactiek Robin
40% Balbezit 60%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 33
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.9 gemiddelde waardering 36.7
average Schieten good
poor Passen good
poor Verdedigen average


3e minuut.
McClaren kopt de bal weg. Dier met een sublieme pass. Daar is Brownhill, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salcedo rent richting de bal. Salcedo haalt uit met een fantastische trap. Musiala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Dier geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. McClaren met de inworp. Vignal is nu in balbezit. Vignal draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Salcedo rent richting de bal. Salcedo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Three Lions - Nottingham Forest F.C 0:1

22e minuut.
Amorino geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Noble zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hamilton is nu in balbezit. Hamilton schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Brownhill geeft een lange en hoge pass. Cochapa kopt de bal weg. Salcedo is nu in balbezit. Salcedo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Three Lions - Nottingham Forest F.C 0:2

30e minuut.
Amorino is nu in balbezit. Noble verovert de bal door een tackle van achteren. Noble passt de bal in één keer door. Davidson rent richting de bal. Davidson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
McClaren is nu in balbezit. Met opzet legt Brownhill zijn tegenspeler op de grond. McClaren is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Amorino zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Salcedo rent richting de bal. Salcedo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Three Lions - Nottingham Forest F.C 0:3

32e minuut.
Stephens is nu in balbezit. Salcedo onderschept slim de pass. Salcedo draait met de bal, schiet en ... Marsh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Musiala probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Three Lions - Nottingham Forest F.C 0:4

35e minuut.
Agostino verovert de bal door een tackle van achteren. Agostino probeert naar een medespeler te passen. Salcedo rent richting de bal. Salcedo draait met de bal, schiet en ... Musiala maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Three Lions - Nottingham Forest F.C 0:5

39e minuut.
Cochapa passt de bal met de wreef. McClaren rent richting de bal. McClaren probeert naar een medespeler te passen. Salcedo rent richting de bal. Salcedo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Macdonald geeft een lange en hoge pass. McClaren rent richting de bal. Klungelig pakt McClaren de bal. McClaren geeft een hoge lob. Salcedo krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Kalocsay bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalocsay geeft de bal voor. Salcedo rent richting de bal. Salcedo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Three Lions 70%, Nottingham Forest F.C 30%.
Three Lions - Nottingham Forest F.C 0:5

48e minuut.
Brownhill onderschept slim de pass. Brownhill geeft een lange en hoge pass. Agostino speelt de bal door. Salcedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcedo schiet op doel. Musiala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Hännikäinen probeert naar een medespeler te passen. Kalocsay is nu in balbezit. Kalocsay passt de bal in één keer door. Salcedo is nu in balbezit. Salcedo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Three Lions - Nottingham Forest F.C 0:6

57e minuut.
Cochapa rent richting de bal. Hamilton maakt een afschuwelijke overtreding. Cochapa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Agostino zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Salcedo kopt de bal weg. Stephens is nu in balbezit. Salcedo verovert de bal door een tackle van achteren. Salcedo draait met de bal, schiet en ... Musiala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Marsh geeft de bal voor. Inworp. McClaren zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vignal rent richting de bal. Vignal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Brownhill met een sublieme pass. Agostino is nu in balbezit. Agostino passt de bal met de wreef. Salcedo is nu in balbezit. Salcedo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Three Lions - Nottingham Forest F.C 0:7

66e minuut.
Vignal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vignal passt de bal met de wreef. Salcedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcedo schiet op doel. Dier probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Amorino met een snelle inworp. McClaren bereikt de bal nog maar net als eerste. McClaren geeft een hoge lob. Salcedo is nu in balbezit. Salcedo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Salcedo geeft de bal voor. Vignal bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcedo is nu in balbezit. Salcedo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Three Lions - Nottingham Forest F.C 0:8

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kalocsay met een snelle inworp. Cochapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Cochapa draait met de bal, schiet en ... Daar is Garner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Musiala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Agostino kopt de bal weg. Kalocsay rent richting de bal. Kalocsay passt de bal in één keer door. Cochapa is nu in balbezit. Cochapa schiet op doel. Musiala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Cochapa kopt de bal weg. Daar is Vignal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vignal met een sublieme pass. Salcedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcedo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Hamilton kopt de bal weg. Vignal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Garner geeft een hoge lob. Salcedo is nu in balbezit. Salcedo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Three Lions - Nottingham Forest F.C 0:9

83e minuut.
Agostino rent richting de bal. Agostino met een sublieme pass. Salcedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcedo schiet op doel. Musiala probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Three Lions - Nottingham Forest F.C 0:10

85e minuut.
Hännikäinen rent richting de bal. Hännikäinen geeft de bal voor. Amorino kopt de bal weg. Salcedo probeert de bal met de borst te controleren. Salcedo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Agostino speelt de bal door. McClaren is nu in balbezit. McClaren passt de bal met de wreef. Salcedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcedo draait met de bal, schiet en ... Musiala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dier heeft problemen om de bal te vangen. Vignal is nu in balbezit. Vignal schiet op doel. Musiala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dier rent richting de bal. Dier geeft een lange en hoge pass. Amorino rent richting de bal. Amorino geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Three Lions 80%, Nottingham Forest F.C 20%.
Three Lions - Nottingham Forest F.C 0:10