Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aubergine FC Nottingham Forest F.C
AcchiapTE Tactiek Robin
56% Balbezit 44%
25% Spel op eigen helft 75%
43 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46 gemiddelde waardering 35.5
solide Schieten matig
solide Passen goed
solide Verdedigen goed


3e minuut.
Cheşnoiu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Forlin de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vitoriamo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Speckmann springt en kopt de bal. Serrano bokst de bal weg.

4e minuut.
Demel is nu in balbezit. Demel geeft een lange en hoge pass. Cheşnoiu is nu in balbezit. Cheşnoiu schiet op doel. Serrano probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Forlin geeft de bal voor. Kalocsay kopt de bal weg. Baltanov probeert naar een medespeler te passen. Bigoni rent richting de bal. Bigoni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Mirra bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirra geeft een lange en hoge pass. Bigoni kopt de bal weg. Cheşnoiu rent richting de bal. Cheşnoiu haalt uit met een fantastische trap. Serrano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bigoni springt en kopt de bal. Serrano probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Serrano niet meer kan verder spelen. Găină komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Vitoriamo kopt de bal weg. Klungelig pakt Speckmann de bal. Baltanov speelt de bal door. Bigoni is nu in balbezit. Bigoni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Kalocsay met een sublieme pass. McClaren bereikt de bal nog maar net als eerste. McClaren passt de bal met de wreef. Vignal is nu in balbezit. Vignal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Dademasch is nu in balbezit. Dademasch passt de bal met de wreef. Mirra is nu in balbezit. Mirra geeft een lange en hoge pass. Bigoni springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Speckmann onderschept slim de pass. Speckmann speelt de bal door. Mikrus verovert de bal door een tackle van achteren. Cheşnoiu is nu in balbezit. Cheşnoiu schiet op doel. Paal!

17e minuut.
Cochapa rent richting de bal. Speckmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Speckmann passt de bal in één keer door. Vitoriamo is nu in balbezit. Vitoriamo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Baltanov kopt de bal weg. Vitoriamo heeft problemen om de bal te vangen. Vitoriamo geeft een lange en hoge pass. Bigoni krijgt zijn hoofd ertegen. Găină probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aubergine FC - Nottingham Forest F.C 1:0

25e minuut.
Cheşnoiu probeert naar een medespeler te passen. Bigoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheşnoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheşnoiu haalt uit met een fantastische trap. Găină probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aubergine FC - Nottingham Forest F.C 2:0

26e minuut.
Dademasch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mirra rent richting de bal. Mirra passt de bal in één keer door. Cheşnoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheşnoiu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Speckmann geeft de bal voor. Mirra rent richting de bal. Mirra passt de bal in één keer door. Cheşnoiu is nu in balbezit. Cheşnoiu draait met de bal, schiet en ... Găină bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Aubergine FC - Nottingham Forest F.C 3:0

33e minuut.
Doeltrap. Mikrus met een harde bal richting middenveld. Dademasch kopt de bal weg. Cheşnoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheşnoiu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Forlin heeft problemen om de bal te vangen. Forlin probeert naar een medespeler te passen. Cheşnoiu rent richting de bal. Cheşnoiu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Găină probeert naar een medespeler te passen. Speckmann probeert naar een medespeler te passen. Vitoriamo speelt de bal door. Bigoni is nu in balbezit. Bigoni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Agostino rent richting de bal. Cheşnoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Mikrus tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cheşnoiu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cheşnoiu komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bigoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigoni passt de bal met de wreef. Cheşnoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheşnoiu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Inworp. Albertis komt het veld opgelopen. Hoàng Lân komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aubergine FC 23%, Nottingham Forest F.C 77%.
Aubergine FC - Nottingham Forest F.C 3:0

47e minuut.
Speckmann is nu in balbezit. Speckmann passt de bal met de wreef. Cheşnoiu rent richting de bal. Cheşnoiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aubergine FC - Nottingham Forest F.C 4:0

48e minuut.
Agostino rent richting de bal. Bigoni onderschept slim de pass. Cochapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigoni verovert de bal door een tackle van achteren. Bigoni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Baltanov rent richting de bal. Baltanov probeert naar een medespeler te passen. Vitoriamo probeert naar een medespeler te passen. Bigoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigoni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Cochapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Speckmann speelt de bal door. Vitoriamo probeert naar een medespeler te passen. Bigoni rent richting de bal. Bigoni draait met de bal, schiet en ... Găină kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aubergine FC - Nottingham Forest F.C 5:0

59e minuut.
Klungelig pakt Amorino de bal. Cheşnoiu is nu in balbezit. Cheşnoiu passt de bal met de wreef. Speckmann is nu in balbezit. Speckmann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Millalonco komt het veld opgelopen. Millalonco met de inworp. Speckmann is nu in balbezit. Speckmann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Mirra is nu in balbezit. Mirra passt de bal zonder na te denken. Millalonco speelt de bal door. Bigoni is nu in balbezit. Bigoni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Amorino verovert de bal door een tackle van achteren. Millalonco verovert de bal door een tackle van achteren. Millalonco geeft de bal voor. Cheşnoiu springt en kopt de bal. Găină probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

70e minuut.
Speckmann rent richting de bal. Baltanov met een sublieme pass. Mikrus bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheşnoiu onderschept slim de pass. Cheşnoiu schiet op doel. Găină probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Millalonco passt de bal zonder na te denken. Mirra is nu in balbezit. Cheşnoiu is nu in balbezit. Cheşnoiu draait met de bal, schiet en ... Mikrus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mirra geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bigoni is nu in balbezit. Bigoni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aubergine FC - Nottingham Forest F.C 6:0

90e minuut.
Speckmann met een sublieme pass. Baltanov rent richting de bal. Baltanov geeft een hoge lob. Bigoni kopt de bal weg. Găină probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aubergine FC 27%, Nottingham Forest F.C 73%.
Aubergine FC - Nottingham Forest F.C 6:0