Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Margate Marauders Fc Cobra 79
MM433 Tactiek New
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
15 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.1 gemiddelde waardering 41.6
goed Schieten redelijk
matig Passen redelijk
redelijk Verdedigen goed


5e minuut.
Tubřík geeft een lange en hoge pass. Duch heeft problemen om de bal te vangen. Montiagut bereikt de bal nog maar net als eerste. Duch verovert de bal door een tackle van achteren. Duch schiet op doel. Băluş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Chiculiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiculiţă met een sublieme pass. Duch is nu in balbezit. Duch draait met de bal, schiet en ... Băluş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Margate Marauders - Fc Cobra 79 1:0

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Chiculiţă de bal onder controle te krijgen. Fakadej rent richting de bal. Fakadej speelt de bal door. Tarrio rent richting de bal. Tarrio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Kasesalu rent richting de bal. Chiculiţă verovert de bal door een tackle van achteren. Chiculiţă passt de bal zonder na te denken. Duch rent richting de bal. Duch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Daar is Mockevičius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mockevičius passt de bal zonder na te denken. Malul probeert naar een medespeler te passen. Sỹ Phú bereikt de bal nog maar net als eerste. Sỹ Phú schiet op doel. Prodan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Chiculiţă passt de bal met de wreef. Daar is Duch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pirinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Duch verovert de bal door een tackle van achteren. Duch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Briozzi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mockevičius de bal. Altıntop legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Altıntop krijgt een gele kaart. Mockevičius is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Payer zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Fakadej is nu in balbezit. Pirinen rent richting de bal. Pirinen passt de bal met de wreef. Mockevičius rent richting de bal. Mockevičius draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Duch heeft problemen om de bal te vangen. Amezaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Duch onderschept slim de pass. Duch draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Margate Marauders - Fc Cobra 79 2:0

38e minuut.
Mockevičius passt de bal zonder na te denken. Tubřík verovert de bal door een tackle van achteren. Sỹ Phú rent richting de bal. Sỹ Phú draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Margate Marauders - Fc Cobra 79 2:1

40e minuut.
Daar is Montiagut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duch rent richting de bal. Amezaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Duch verovert de bal door een tackle van achteren. Duch draait met de bal, schiet en ... Băluş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Margate Marauders 55%, Fc Cobra 79 45%.
Margate Marauders - Fc Cobra 79 2:1

49e minuut.
Briozzi met de inworp. Pirinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirinen geeft een hoge lob. Fakadej probeert de bal aan de voet te houden. Mockevičius kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Klungelig pakt Payer de bal. Fakadej rent richting de bal. Fakadej passt de bal zonder na te denken. Chiculiţă rent richting de bal. Chiculiţă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Inworp. Ardovini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cebola rent richting de bal. Cebola geeft een lange en hoge pass. Chiculiţă springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Margate Marauders - Fc Cobra 79 3:1

57e minuut.
Sỹ Phú verovert de bal door een tackle van achteren. Sỹ Phú probeert naar een medespeler te passen. Mockevičius is nu in balbezit. Payer bereikt de bal nog maar net als eerste. Payer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Tubřík probeert naar een medespeler te passen. Chiculiţă is nu in balbezit. Chiculiţă passt de bal met de wreef. Duch controleert de bal met de borst. Duch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Margate Marauders - Fc Cobra 79 4:1

69e minuut.
Briozzi is nu in balbezit. Briozzi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mockevičius de bal. Mockevičius haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Tubřík de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Amezaga heeft problemen om de bal te vangen. Duch verovert de bal door een tackle van achteren. Duch passt de bal zonder na te denken. Chiculiţă rent richting de bal. Chiculiţă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Kasesalu passt de bal zonder na te denken. Mockevičius rent richting de bal. Tubřík begaat een overtreding. Tubřík krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Margate Marauders 60%, Fc Cobra 79 40%.
Margate Marauders - Fc Cobra 79 4:1