Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Margate Marauders SQUEEZERS
MM433 Tactiek new season1
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
15 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.6 gemiddelde waardering 37.1
good Schieten good
average Passen average
adequate Verdedigen adequate


2e minuut.
Matov heeft problemen om de bal te vangen. Querales rent richting de bal. Fakadej tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fakadej krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Querales is nu in balbezit. Querales met een sublieme pass. Perosi is nu in balbezit. Perosi haalt uit met een fantastische trap. Prodan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Margate Marauders - SQUEEZERS 0:1

8e minuut.
Tarrio heeft problemen om de bal te vangen. Hunt is nu in balbezit. Tarrio onderschept slim de pass. Tarrio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Margate Marauders - SQUEEZERS 1:1

11e minuut.
Tarrio kopt de bal weg. Hunt probeert de bal aan de voet te houden. Duch bereikt de bal nog maar net als eerste. Duch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Margate Marauders - SQUEEZERS 2:1

14e minuut.
Cebola passt de bal met de wreef. Morgan is nu in balbezit. Morgan passt de bal zonder na te denken. Perosi is nu in balbezit. Perosi draait met de bal, schiet en ... Prodan bokst de bal weg.

15e minuut.
Tarrio verovert de bal door een tackle van achteren. Tarrio passt de bal met de wreef. Duch is nu in balbezit. Duch schiet op doel. Văn Phú probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Fakadej met een sublieme pass. Hunt is nu in balbezit. Tarrio verovert de bal door een tackle van achteren. Tarrio heeft problemen om de bal te vangen. Tarrio draait met de bal, schiet en ... Bulanda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Tarrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Koern onderschept slim de pass. Koern geeft een lange en hoge pass. Perosi rent richting de bal. Perosi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Tubřík geeft een lange en hoge pass. Văn Phú bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Phú geeft een hoge lob. Duch is nu in balbezit. Duch haalt uit met een fantastische trap. Bulanda bokst de bal weg.

23e minuut.
Cοllymore geeft een lange en hoge pass. Matov rent richting de bal. Matov passt de bal in één keer door. Perosi is nu in balbezit. Perosi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Margate Marauders - SQUEEZERS 2:2

28e minuut.
Cebola met de inworp. Tarrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Hunt ... Strafschop! Tarrio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Duch neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Margate Marauders - SQUEEZERS 3:2

33e minuut.
Cebola heeft problemen om de bal te vangen. Cebola passt de bal zonder na te denken. Duch bereikt de bal nog maar net als eerste. Duch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Margate Marauders - SQUEEZERS 4:2

35e minuut.
Hunt is nu in balbezit. Cebola bereikt de bal nog maar net als eerste. Cebola probeert naar een medespeler te passen. Duch bereikt de bal nog maar net als eerste. Duch schiet op doel. Bulanda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Morgan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Querales rent richting de bal. Querales passt de bal zonder na te denken. Perosi is nu in balbezit. Perosi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Doeltrap. Prodan met een harde bal richting middenveld. Hegyháti kopt de bal weg. Tarrio rent richting de bal. Tarrio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Bulanda trapt de bal weg van het doel. Fakadej is nu in balbezit. Dullers onderschept slim de pass. Querales is nu in balbezit. Querales geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Hegyháti probeert naar een medespeler te passen. Chiculiţă probeert naar een medespeler te passen. Duch bereikt de bal nog maar net als eerste. Duch haalt uit met een fantastische trap. Bulanda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Margate Marauders - SQUEEZERS 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Margate Marauders 43%, SQUEEZERS 57%.
Margate Marauders - SQUEEZERS 5:2

49e minuut.
Koern geeft de bal voor. Inworp. Altıntop zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hegyháti rent richting de bal. Hegyháti geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Querales bereikt de bal nog maar net als eerste. Querales probeert de bal met de borst te controleren. Dullers is nu in balbezit. Dullers geeft een hoge lob. Prodan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Perosi bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Margate Marauders - SQUEEZERS 5:3

62e minuut.
Kobyliński verovert de bal door een tackle van achteren. Kobyliński met een sublieme pass. Altıntop is nu in balbezit. Querales rent richting de bal. Querales geeft een lange en hoge pass. Prodan bokst de bal weg.

66e minuut.
Ardovini geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Porter met de inworp. Matov is nu in balbezit. Matov met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Matov bereikt de bal nog maar net als eerste. Matov probeert naar een medespeler te passen. Querales bereikt de bal nog maar net als eerste. Perosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Perosi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Margate Marauders - SQUEEZERS 5:4

83e minuut.
Duch onderschept slim de pass. Tarrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarrio passt de bal met de wreef. Chiculiţă is nu in balbezit. Chiculiţă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Tarrio geeft een lange en hoge pass. Duch rent richting de bal. Duch haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Văn Phú de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Margate Marauders - SQUEEZERS 6:4

88e minuut.
Fakadej rent richting de bal. Fakadej passt de bal in één keer door. Dullers controleert de bal met de borst. Perosi rent richting de bal. Perosi haalt uit met een fantastische trap. Prodan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Daar is Văn Phú, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiculiţă rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Văn Phú. Văn Phú krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Margate Marauders 53%, SQUEEZERS 47%.
Margate Marauders - SQUEEZERS 6:4