Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dimwell Old Pals Ausra
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
32% Spel op eigen helft 68%
15 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 16.1
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Loftus-Cheek bereikt de bal nog maar net als eerste. Henderson rent richting de bal. Henderson passt de bal in één keer door. Neville rent richting de bal. Neville haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Bruno passt de bal in één keer door. Holmes bereikt de bal nog maar net als eerste. Henderson rent richting de bal. Henderson haalt uit met een fantastische trap. Bernard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dimwell Old Pals - Ausra 1:0

23e minuut.
Bruno probeert naar een medespeler te passen. Evans bereikt de bal nog maar net als eerste. Patel bereikt de bal nog maar net als eerste. Patel passt de bal in één keer door. Morris geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Bruno raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sᴄholes komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Henderson met een sublieme pass. Morris bereikt de bal nog maar net als eerste. Morris passt de bal met de wreef. Neville rent richting de bal. Neville geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Scott geeft de bal voor. Pierrick is nu in balbezit. Pierrick met een sublieme pass. Henderson is nu in balbezit. Henderson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dimwell Old Pals 32%, Ausra 68%.
Dimwell Old Pals - Ausra 1:0

56e minuut.
Loftus-Cheek onderschept slim de pass. Scott onderschept slim de pass. Scott met een sublieme pass. Henderson rent richting de bal. Henderson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Klungelig pakt March de bal. Agbonlahor rent richting de bal. Bednarek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Agbonlahor roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Agbonlahor kan niet meer verder spelen. Souness komt het veld opgelopen. Souness zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Milner is nu in balbezit. Milner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Bednarek passt de bal met de wreef. Patel bereikt de bal nog maar net als eerste. Patel probeert naar een medespeler te passen. Neville bereikt de bal nog maar net als eerste. Neville haalt uit met een fantastische trap. Bernard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Neville is nu in balbezit. Neville geeft een lange en hoge pass. Pierrick kopt de bal weg. Henderson is nu in balbezit. Henderson schiet op doel. Bernard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dimwell Old Pals 33%, Ausra 67%.
Dimwell Old Pals - Ausra 1:0