Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Margate Marauders Del Kartel
MM433 Tactiek 442
62% Balbezit 38%
29% Spel op eigen helft 71%
30 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.6 gemiddelde waardering 19
goed Schieten waardeloos
matig Passen slecht
matig Verdedigen slecht


2e minuut.
Altıntop probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tarrio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarrio passt de bal zonder na te denken. Duch is nu in balbezit. Duch haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Altıntop speelt de bal door. Chiculiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiculiţă passt de bal zonder na te denken. Tarrio rent richting de bal. Tarrio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Margate Marauders - Del Kartel 1:0

13e minuut.
Altıntop onderschept slim de pass. Altıntop passt de bal in één keer door. Chiculiţă rent richting de bal. Chiculiţă geeft de bal voor. Duch krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Targett kopt de bal weg. Tarrio heeft problemen om de bal te vangen. Cebola is nu in balbezit. Cebola geeft de bal voor. Ripley maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Margate Marauders - Del Kartel 2:0

19e minuut.
Chiculiţă met een sublieme pass. Klungelig pakt Duch de bal. Duch passt de bal zonder na te denken. Tarrio is nu in balbezit. Tarrio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Targett, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiculiţă rent richting de bal. Chiculiţă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Margate Marauders - Del Kartel 3:0

27e minuut.
Fakadej probeert naar een medespeler te passen. Chiculiţă heeft problemen om de bal te vangen. Chiculiţă speelt de bal door. Duch is nu in balbezit. Duch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Duch is nu in balbezit. Duch passt de bal met de wreef. Daar is Targett, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duch verovert de bal door een tackle van achteren. Duch schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Tarrio probeert naar een medespeler te passen. Targett is nu in balbezit. Chiculiţă verovert de bal door een tackle van achteren. Chiculiţă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Margate Marauders - Del Kartel 4:0

33e minuut.
Chiculiţă met een sublieme pass. Duch rent richting de bal. Duch passt de bal in één keer door. Tarrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarrio draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Margate Marauders - Del Kartel 5:0

38e minuut.
Kobyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobyliński passt de bal in één keer door. Duch rent richting de bal. Tarrio is nu in balbezit. Tarrio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal. Ripley probeert naar een medespeler te passen. Fakadej bereikt de bal nog maar net als eerste. Carragher verovert de bal door een tackle van achteren. Carragher schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Huckerby is nu in balbezit. Huckerby geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Carragher de bal onder controle te krijgen. Sanchο bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanchο draait met de bal, schiet en ... Prodan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Margate Marauders - Del Kartel 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Margate Marauders 35%, Del Kartel 65%.
Margate Marauders - Del Kartel 5:1

47e minuut.
Tubřík speelt de bal door. Cebola rent richting de bal. Cebola passt de bal met de wreef. Duch rent richting de bal. Duch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Tarrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Duch is nu in balbezit. Tarrio rent richting de bal. Duch rent richting de bal. Duch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Margate Marauders - Del Kartel 6:1

54e minuut.
Targett geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hegyháti met de inworp. Chiculiţă geeft een lange en hoge pass. Duch maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Klungelig pakt Tarrio de bal. Keegan rent richting de bal. Tarrio verovert de bal door een tackle van achteren. Duch rent richting de bal. Duch draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Duch verovert de bal door een tackle van achteren. Duch speelt de bal door. Tarrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarrio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Fakadej onderschept slim de pass. Fakadej passt de bal met de wreef. Tarrio rent richting de bal. Duch bereikt de bal nog maar net als eerste. Duch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Ripley met een harde bal richting middenveld. Cebola kopt de bal weg. Duch is nu in balbezit. Duch schiet op doel. Hunter probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Chiculiţă passt de bal in één keer door. Duch bereikt de bal nog maar net als eerste. Duch haalt uit met een fantastische trap. Ripley werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Hunter probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cebola geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Duch probeert de bal met de borst te controleren. Duch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Margate Marauders - Del Kartel 7:1

71e minuut.
Chiculiţă passt de bal met de wreef. Altıntop bereikt de bal nog maar net als eerste. Altıntop met een sublieme pass. Duch bereikt de bal nog maar net als eerste. Duch schiet op doel. Ripley kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Kobyliński verovert de bal door een tackle van achteren. Kobyliński passt de bal met de wreef. Altıntop probeert naar een medespeler te passen. Duch rent richting de bal. Duch draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Fakadej kopt de bal weg. Tarrio heeft problemen om de bal te vangen. Duch bereikt de bal nog maar net als eerste. Duch haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Margate Marauders 22%, Del Kartel 78%.
Margate Marauders - Del Kartel 7:1