Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Internazionlle FC Dimwell Old Pals
Def Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
30% Spel op eigen helft 70%
41 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
38.2 gemiddelde waardering 19.4
adequate Schieten unsatisfactory
adequate Passen weak
adequate Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Kupidura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupidura geeft een lange en hoge pass. Daar is Giggѕ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rose rent richting de bal. Rose draait met de bal, schiet en ... Davidson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Scott de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionlle FC - Dimwell Old Pals 1:0

6e minuut.
Rose krijgt zijn hoofd ertegen. Brants rent richting de bal. Brants draait met de bal, schiet en ... Giggѕ probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionlle FC - Dimwell Old Pals 2:0

8e minuut.
Manu onderschept slim de pass. Manu geeft een lange en hoge pass. Rose bereikt de bal nog maar net als eerste. Brants is nu in balbezit. Brants schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionlle FC - Dimwell Old Pals 3:0

9e minuut.
Rose probeert naar een medespeler te passen. Kupidura rent richting de bal. Kupidura geeft een lange en hoge pass. Brants is nu in balbezit. Brants haalt uit met een fantastische trap. Davidson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Olędzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Olędzki geeft de bal voor. Brants is nu in balbezit. Brants haalt uit met een fantastische trap. Davidson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Kupidura rent richting de bal. Rose is nu in balbezit. Rose passt de bal in één keer door. Brants rent richting de bal. Brants schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Daar is Brants, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brants met een sublieme pass. Rose rent richting de bal. Rose draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Patel kopt de bal weg. Afentoulidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Neville begaat een overtreding. Neville krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Afentoulidis raakt geblesseerd tijdens het duel. Manu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rose kopt de bal weg. Brants bereikt de bal nog maar net als eerste. Brants haalt uit met een fantastische trap. Davidson probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Afentoulidis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Veenstra komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Olędzki geeft de bal voor. Daar is Kupidura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kupidura passt de bal zonder na te denken. Rose is nu in balbezit. Rose draait met de bal, schiet en ... Davidson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Brants rent richting de bal. Brants draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionlle FC - Dimwell Old Pals 4:0

30e minuut.
Pierrick met de inworp. Neville bereikt de bal nog maar net als eerste. Veenstra legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Veenstra krijgt een gele kaart. Neville is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Neville legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Veenstra passt de bal in één keer door. Kupidura rent richting de bal. Kupidura geeft een lange en hoge pass. Brants bereikt de bal nog maar net als eerste. Brants haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionlle FC - Dimwell Old Pals 5:0

44e minuut.
Inworp. Veenstra met de inworp. Kupidura geeft een hoge lob. Brants rent richting de bal. Brants draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Internazionlle FC 43%, Dimwell Old Pals 57%.
Internazionlle FC - Dimwell Old Pals 5:0

54e minuut.
Olędzki kopt de bal weg. Manu speelt de bal door. Brants is nu in balbezit. Brants haalt uit met een fantastische trap. Davidson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionlle FC - Dimwell Old Pals 6:0

55e minuut.
Brants onderschept slim de pass. Patel bereikt de bal nog maar net als eerste. Patel passt de bal met de wreef. Rose is nu in balbezit. Rose schiet op doel. Davidson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Neville bereikt de bal nog maar net als eerste. Manu verovert de bal door een tackle van achteren. Veenstra speelt de bal door. Rose bereikt de bal nog maar net als eerste. Rose haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Olędzki kopt de bal weg. Bednarek kan de bal niet met de borst controleren. Brants verovert de bal door een tackle van achteren. Brants draait met de bal, schiet en ... Davidson probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Rose rent richting de bal. Rose haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionlle FC - Dimwell Old Pals 7:0

68e minuut.
Veenstra passt de bal zonder na te denken. Rose bereikt de bal nog maar net als eerste. Brants bereikt de bal nog maar net als eerste. Brants haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionlle FC - Dimwell Old Pals 8:0

77e minuut.
Olędzki geeft een lange en hoge pass. Kupidura rent richting de bal. Kupidura geeft de bal voor. Brants rent richting de bal. Brants schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Veenstra kopt de bal weg. Evans probeert de bal aan de voet te houden. Olędzki met een sublieme pass. Brants bereikt de bal nog maar net als eerste. Brants schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Feɾdinand probeert de bal met de borst te controleren. Kupidura rent richting de bal. Kupidura passt de bal in één keer door. Rose is nu in balbezit. Rose draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Daar is Bednarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rose rent richting de bal. Rose probeert naar een medespeler te passen. Brants is nu in balbezit. Brants schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Rose onderschept slim de pass. Rose speelt de bal door. Kupidura met een sublieme pass. Brants is nu in balbezit. Brants haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionlle FC - Dimwell Old Pals 9:0

86e minuut.
Manu onderschept slim de pass. Manu geeft een hoge lob. Brants rent richting de bal. Brants schiet op doel. Davidson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionlle FC - Dimwell Old Pals 10:0

87e minuut.
Henderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Henderson passt de bal met de wreef. Feɾdinand is nu in balbezit. Rose onderschept slim de pass. Rose draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Daar is Rose, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rose haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Evans de bal. Brants is nu in balbezit. Brants schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Internazionlle FC 18%, Dimwell Old Pals 82%.
Internazionlle FC - Dimwell Old Pals 10:0