Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Internazionlle FC Del Kartel
Def Tactiek 442
56% Balbezit 44%
38% Spel op eigen helft 62%
21 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.1 gemiddelde waardering 19.8
poor Schieten unsatisfactory
good Passen poor
good Verdedigen poor


1e minuut.
Rose bereikt de bal nog maar net als eerste. Huckerby rent richting de bal. Brants maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Brants naar de kleedkamers voor een vroege douche. Huckerby moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Huckerby kan niet meer verder spelen. Redknapp komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Carragher kopt de bal weg. Konka is nu in balbezit. Konka geeft de bal voor. Olędzki is nu in balbezit. Olędzki geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Ripley bokst de bal weg.

39e minuut.
Olędzki geeft de bal voor. Klungelig pakt Kupidura de bal. Kupidura passt de bal met de wreef. Rose bereikt de bal nog maar net als eerste. Rose draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Internazionlle FC 33%, Del Kartel 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Internazionlle FC - Del Kartel 0:0

51e minuut.
Rose met een sublieme pass. Kupidura is nu in balbezit. Kupidura passt de bal zonder na te denken. Rose bereikt de bal nog maar net als eerste. Rose draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Afentoulidis speelt de bal door. Kupidura is nu in balbezit. Kupidura passt de bal in één keer door. Rose rent richting de bal. Rose draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Afentoulidis geeft de bal voor. Olędzki kopt de bal weg. Daar is Targett, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rose is nu in balbezit. Rose draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Bertrand rent richting de bal. Bertrand passt de bal zonder na te denken. Pilich bereikt de bal nog maar net als eerste. Knight verovert de bal door een tackle van achteren. Knight haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Olędzki rent richting de bal. Olędzki geeft de bal voor. Daar is Hunter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rose is nu in balbezit. Rose haalt uit met een fantastische trap. Ripley kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kupidura rent richting de bal. Kupidura met een sublieme pass. Rose bereikt de bal nog maar net als eerste. Rose haalt uit met een fantastische trap. Ripley kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Afentoulidis speelt de bal door. Kupidura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupidura speelt de bal door. Daar is Rose, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rose schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionlle FC - Del Kartel 1:0

71e minuut.
Targett passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Olędzki met de inworp. Afentoulidis kan de bal niet met de borst controleren. Afentoulidis geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Afentoulidis verovert de bal door een tackle van achteren. Afentoulidis geeft de bal voor. Hunter is nu in balbezit. Olędzki is nu in balbezit. Olędzki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Doeltrap. Woodcock trapt de bal weg van het doel. Afentoulidis kopt de bal weg. Rose is nu in balbezit. Rose schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionlle FC - Del Kartel 2:0

84e minuut.
Konka geeft de bal voor. Inworp. Feɾnandes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Redknapp rent richting de bal. Redknapp geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Klungelig pakt Carragher de bal. Afentoulidis is nu in balbezit. Afentoulidis geeft een hoge lob. Rose is nu in balbezit. Rose schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionlle FC - Del Kartel 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Internazionlle FC 42%, Del Kartel 58%.
Internazionlle FC - Del Kartel 3:0