Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Cobra 79 Worsley FC
New Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
15% Spel op eigen helft 85%
30 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
38.4 gemiddelde waardering 21
good Schieten poor
adequate Passen poor
adequate Verdedigen weak


2e minuut.
Mee raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bailey komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Malul geeft een hoge lob. Grealιsh probeert de bal aan de voet te houden. Mockevičius rent richting de bal. Mockevičius draait met de bal, schiet en ... Gosling maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Cobra 79 - Worsley FC 1:0

7e minuut.
Bailey speelt de bal door. Vieira heeft problemen om de bal te vangen. Mockevičius rent richting de bal. Hacılı bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacılı haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Dubrava probeert naar een medespeler te passen. Malul bereikt de bal nog maar net als eerste. Malul passt de bal in één keer door. Mockevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Mockevičius schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Owen bereikt de bal nog maar net als eerste. Owen passt de bal met de wreef. Hacılı is nu in balbezit. Hacılı draait met de bal, schiet en ... Gosling werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Cobra 79 - Worsley FC 2:0

20e minuut.
Vieira bereikt de bal nog maar net als eerste. Vieira met een sublieme pass. Ѕancho heeft problemen om de bal te vangen. Mockevičius verovert de bal door een tackle van achteren. Mockevičius schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Cobra 79 - Worsley FC 3:0

25e minuut.
Dubrava onderschept slim de pass. Dubrava speelt de bal door. Mockevičius heeft problemen om de bal te vangen. Mockevičius draait met de bal, schiet en ... Jacks probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Owen bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubrava met een sublieme pass. Hacılı is nu in balbezit. Hacılı haalt uit met een fantastische trap. Paal!

29e minuut.
Montiagut met de inworp. Dubrava probeert de bal met de borst te controleren. Dubrava passt de bal met de wreef. Hacılı rent richting de bal. Hacılı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Owen met een sublieme pass. Klungelig pakt Payer de bal. Payer speelt de bal door. Mockevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Mockevičius draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Amezaga probeert naar een medespeler te passen. Dubrava bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubrava speelt de bal door. Mockevičius is nu in balbezit. Mockevičius passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Daar is Hacılı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grealιsh is nu in balbezit. Hacılı verovert de bal door een tackle van achteren. Hacılı haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Cobra 79 20%, Worsley FC 80%.
Fc Cobra 79 - Worsley FC 3:0

48e minuut.
Jacks geeft de bal voor. Payer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Payer passt de bal zonder na te denken. Mockevičius rent richting de bal. Mockevičius haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Payer zal de hoekschop nemen. Mockevičius krijgt zijn hoofd ertegen. Gosling probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Buckley kopt de bal weg. Caminante probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kerr de bal. Hacılı is nu in balbezit. Hacılı haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Payer met een snelle inworp. Silva is nu in balbezit. Mockevičius onderschept slim de pass. Mockevičius draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Hacılı rent richting de bal. Hacılı geeft een hoge lob. Payer kopt de bal weg. Malul heeft problemen om de bal te vangen. Malul geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Doeltrap. Pirinen komt het veld opgelopen. Accard komt het veld opgelopen. Słoma komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Montiagut probeert naar een medespeler te passen. Kerr is nu in balbezit. Kerr speelt de bal door. Hacılı rent richting de bal. Hacılı draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Klungelig pakt Caminante de bal. Buitenspel voor Bailey. Goede buitenspelval van de verdediging. Dubrava maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Hacılı rent richting de bal. Hacılı draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Silva rent richting de bal. Payer onderschept slim de pass. Payer met een sublieme pass. Daar is Mockevičius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mockevičius haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Gosling met een harde bal richting middenveld. Pirinen kopt de bal weg. Cork is nu in balbezit. Mockevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Mockevičius schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Cobra 79 - Worsley FC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Cobra 79 10%, Worsley FC 90%.
Fc Cobra 79 - Worsley FC 4:0