Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Striker Academy Basin FC
roxy-baby!! Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
20% Spel op eigen helft 80%
39 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.2 gemiddelde waardering 20.1
very good Schieten weak
adequate Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Füsi passt de bal zonder na te denken. Collins bereikt de bal nog maar net als eerste. Collins passt de bal in één keer door. Olivato rent richting de bal. Olivato haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shaogong met de inworp. Füsi met een sublieme pass. Olivato rent richting de bal. Olivato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Striker Academy - Basin FC 1:0

13e minuut.
Manunza onderschept slim de pass. Manunza geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Terry de bal. Olivato is nu in balbezit. Olivato haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Burkus rent richting de bal. Burkus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Striker Academy - Basin FC 2:0

15e minuut.
Manunza bereikt de bal nog maar net als eerste. Manunza passt de bal in één keer door. De Bruyne heeft problemen om de bal te vangen. Olivato rent richting de bal. Olivato schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
De Bruyne bereikt de bal nog maar net als eerste. Collins onderschept slim de pass. Collins probeert naar een medespeler te passen. Forrest bereikt de bal nog maar net als eerste. Forrest schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
The Striker Academy - Basin FC 3:0

21e minuut.
Burkus kopt de bal weg. Forrest is nu in balbezit. Forrest passt de bal zonder na te denken. Olivato rent richting de bal. Olivato draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt De Bruyne de bal. Olivato is nu in balbezit. Forrest bereikt de bal nog maar net als eerste. Forrest schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Na een snelle pass probeert Terry de bal onder controle te krijgen. Burkus is nu in balbezit. Burkus draait met de bal, schiet en ... Terry probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rooney maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Striker Academy - Basin FC 4:0

28e minuut.
Forrest rent richting de bal. Forrest passt de bal in één keer door. Burkus is nu in balbezit. Burkus haalt uit met een fantastische trap. Rooney probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Əbülfəzov geeft de bal voor. Collins bereikt de bal nog maar net als eerste. Collins geeft een lange en hoge pass. Forrest maakt een snoekduik en kopt de bal. Rooney probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Olivato is nu in balbezit. Collins rent richting de bal. Collins passt de bal in één keer door. Burkus rent richting de bal. Burkus schiet op doel. Rooney probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Terry heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Shaogong is nu in balbezit. Shaogong passt de bal in één keer door. Füsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Füsi geeft de bal voor. Olivato springt en kopt de bal. Rooney kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Burkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Striker Academy - Basin FC 5:0

38e minuut.
Poveda met een sublieme pass. Klungelig pakt Dallas de bal. Burkus is nu in balbezit. Burkus schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Terry heeft problemen om de bal te vangen. Burkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkus haalt uit met een fantastische trap. Rooney bokst de bal weg. Collins geeft de bal voor. Daar is Solanke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Forrest is nu in balbezit. Forrest draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Collins zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Burkus rent richting de bal. Burkus met een sublieme pass. Olivato rent richting de bal. Olivato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Striker Academy - Basin FC 6:0

44e minuut.
Collins heeft problemen om de bal te vangen. Forrest is nu in balbezit. Collins met een sublieme pass. Olivato is nu in balbezit. Olivato draait met de bal, schiet en ... Rooney bokst de bal weg. Terry kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
The Striker Academy - Basin FC 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Striker Academy 20%, Basin FC 80%.
The Striker Academy - Basin FC 7:0

46e minuut.
Collins bereikt de bal nog maar net als eerste. Collins geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Watkins de bal. Forrest is nu in balbezit. Forrest draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Striker Academy - Basin FC 8:0

48e minuut.
Dallas is nu in balbezit. Füsi rent richting de bal. Dallas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dallas krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Collins probeert naar een medespeler te passen. Terry heeft problemen om de bal te vangen. Nistelrooy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukaku onderschept slim de pass. Lukaku geeft een hoge lob. Rooney probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Solanke kan de bal niet met de borst controleren. Forrest is nu in balbezit. Forrest passt de bal met de wreef. Olivato rent richting de bal. Olivato haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Əbülfəzov onderschept slim de pass. Əbülfəzov geeft een hoge lob. Burkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivato is nu in balbezit. Olivato draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Lukaku zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Füsi geeft een lange en hoge pass. Watkins kan de bal niet met de borst controleren. Forrest rent richting de bal. Forrest geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Babulewicz passt de bal met de wreef. Füsi rent richting de bal. Füsi met een sublieme pass. Forrest bereikt de bal nog maar net als eerste. Forrest haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Clements komt het veld opgelopen.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shaogong met de inworp. Collins geeft een hoge lob. Olivato bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivato draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Collins zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nistelrooy is nu in balbezit. Burkus onderschept slim de pass. Burkus geeft een hoge lob. Clements geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Shaogong probeert naar een medespeler te passen. Terry is nu in balbezit. Terry geeft een lange en hoge pass. Poveda is nu in balbezit. Poveda geeft een hoge lob. Giavazzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
De Bruyne bereikt de bal nog maar net als eerste. Füsi onderschept slim de pass. Füsi geeft een lange en hoge pass. Burkus is nu in balbezit. Burkus draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Rooney met een harde bal richting middenveld. Lukaku is nu in balbezit. Lukaku passt de bal zonder na te denken. Clements is nu in balbezit. Clements schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Clements rent richting de bal. Clements passt de bal zonder na te denken. Burkus is nu in balbezit. Burkus schiet op doel. Rooney probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Striker Academy - Basin FC 9:0

80e minuut.
Daar is Dallas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olivato rent richting de bal. Olivato passt de bal zonder na te denken. Daar is Clements, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clements haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Burkus is nu in balbezit. Burkus draait met de bal, schiet en ... Rooney werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Striker Academy - Basin FC 10:0

84e minuut.
Watkins onderschept slim de pass. Watkins geeft de bal voor. Füsi geeft de bal voor. Clements rent richting de bal. Clements draait met de bal, schiet en ... Rooney probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Striker Academy 20%, Basin FC 80%.
The Striker Academy - Basin FC 10:0