Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-28 01:14
  • Competitiewedstrijd: A-League.04 [del]
  • Stadion: Azteca
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 23073
Aguilas son Campeones Hapoel Redskins
USA 451 :) Tactiek Mid
51% Balbezit 49%
35% Spel op eigen helft 65%
26 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
64.6 gemiddelde waardering 49.6
adequate Schieten solid
excellent Passen adequate
formidable Verdedigen solid


4e minuut.
Dunst probeert naar een medespeler te passen. Augestrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Augestrand passt de bal in één keer door. Angot bereikt de bal nog maar net als eerste. Angot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguilas son Campeones - Hapoel Redskins 1:0

9e minuut.
Campbell kopt de bal weg. Pipoca rent richting de bal. Pipoca geeft een hoge lob. Daar is Angot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Angot draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Campbell passt de bal in één keer door. Augestrand rent richting de bal. Augestrand passt de bal in één keer door. Angot rent richting de bal. Angot draait met de bal, schiet en ... Kotfin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Pekmezci rent richting de bal. Lampka verovert de bal door een tackle van achteren. Lampka geeft een hoge lob. Angot heeft problemen om de bal te vangen. Angot haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Daar is Wasiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pipoca is nu in balbezit. Pipoca passt de bal in één keer door. Angot is nu in balbezit. Angot schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Augestrand probeert naar een medespeler te passen. Jael is nu in balbezit. Angot verovert de bal door een tackle van achteren. Angot haalt uit met een fantastische trap. Kotfin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Dunst passt de bal in één keer door. Augestrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryabtsev begaat een overtreding. Ryabtsev krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aguilas son Campeones 26%, Hapoel Redskins 74%.
Aguilas son Campeones - Hapoel Redskins 1:0

51e minuut.
Dunst probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Augestrand de bal. Augestrand met een sublieme pass. Angot is nu in balbezit. Angot schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Saarikko kopt de bal weg. Roca controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Retig maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Angot bereikt de bal nog maar net als eerste. Angot haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Retig onderschept slim de pass. Retig passt de bal in één keer door. Pipoca met een sublieme pass. Angot bereikt de bal nog maar net als eerste. Angot schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Augestrand passt de bal zonder na te denken. Pipoca is nu in balbezit. Pipoca passt de bal met de wreef. Lampka rent richting de bal. Lampka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

63e minuut.
Di Muoio is nu in balbezit. Di Muoio geeft een lange en hoge pass. Pazurkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Wanczyk haalt uit met een fantastische trap. Kıraç probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Pazurkiewicz passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ryabtsev met de inworp. Harth rent richting de bal. Harth geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Pipoca passt de bal in één keer door. Jael bereikt de bal nog maar net als eerste. Angot onderschept slim de pass. Angot schiet op doel. Kotfin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguilas son Campeones - Hapoel Redskins 2:0

79e minuut.
Inworp. Pipoca met de inworp. Lampka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampka geeft de bal voor. Di Muoio kopt de bal weg. Kotfin bokst de bal weg.

83e minuut.
Dunst met een sublieme pass. Augestrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Augestrand passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Angot de bal. Angot draait met de bal, schiet en ... Kotfin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Campbell kopt de bal weg. Aguerre heeft problemen om de bal te vangen. Dunst geeft een lange en hoge pass. Jael speelt de bal door. Klungelig pakt Kotfin de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguilas son Campeones - Hapoel Redskins 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aguilas son Campeones 43%, Hapoel Redskins 57%.
Aguilas son Campeones - Hapoel Redskins 3:0