Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hapoel Redskins High Tops
Mid Tactiek Man Wide
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
48.8 gemiddelde waardering 48.2
excellent Schieten very good
adequate Passen solid
good Verdedigen solid


4e minuut.
Kousalík rent richting de bal. Jael bereikt de bal nog maar net als eerste. Kousalík onderschept slim de pass. Kousalík schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Redskins - High Tops 0:1

6e minuut.
Wasiak probeert naar een medespeler te passen. Wanczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanczyk speelt de bal door. Uzelac rent richting de bal. Uzelac geeft de bal voor. Kotfin bokst de bal weg.

15e minuut.
Wasiak passt de bal met de wreef. Roca rent richting de bal. Lascu maakt een afschuwelijke overtreding. Lascu krijgt een gele kaart. Wasiak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jadrić komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Roca met een sublieme pass. Wanczyk is nu in balbezit. Wanczyk probeert naar een medespeler te passen. Ryabtsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryabtsev geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Uzelac met een snelle inworp. Zeller geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kousalík de bal. Kousalík schiet op doel. Kotfin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Wescott zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pugmire geeft een hoge lob. Zeller bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeller schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Jael geeft de bal voor. Bortolotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bortolotti met een sublieme pass. Roca rent richting de bal. Roca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Dorn rent richting de bal. Dorn geeft een lange en hoge pass. Saarikko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kousalík bereikt de bal nog maar net als eerste. Kousalík schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Redskins - High Tops 0:2

40e minuut.
Wanczyk rent richting de bal. Met opzet legt Niemiro zijn tegenspeler op de grond. Wanczyk raakt geblesseerd tijdens het duel. Aguerre met een snel genomen vrije trap. Wanczyk rent richting de bal. Wanczyk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Bortolotti de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ryabtsev neemt de hoekschop. Wanczyk kan de bal niet met de borst controleren. Wanczyk schiet op doel. Feliksiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Ryabtsev is nu in balbezit. Ryabtsev met een sublieme pass. Wanczyk probeert naar een medespeler te passen. Roca rent richting de bal. Roca draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hapoel Redskins 54%, High Tops 46%.
Hapoel Redskins - High Tops 0:2

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zeller zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dorn rent richting de bal. Dorn geeft een lange en hoge pass. Kousalík krijgt zijn hoofd ertegen. Kotfin bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Redskins - High Tops 0:3

55e minuut.
Pekmezci verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wescott met de inworp. Pugmire is nu in balbezit. Pugmire geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kousalík maakt een snoekduik en kopt de bal. Kotfin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Pugmire met een sublieme pass. Uzelac geeft de bal voor. Di Muoio is nu in balbezit. Kousalík verovert de bal door een tackle van achteren. Kousalík haalt uit met een fantastische trap. Kotfin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Zeller rent richting de bal. Aguerre is nu in balbezit. Aguerre passt de bal zonder na te denken. Ryabtsev is nu in balbezit. Ryabtsev geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Roca de bal. Roca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Redskins - High Tops 1:3

77e minuut.
Ryabtsev met een sublieme pass. Harth met een sublieme pass. Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Roca schiet op doel. Feliksiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Redskins - High Tops 2:3

78e minuut.
Pekmezci met de inworp. Aguerre probeert naar een medespeler te passen. Harth bereikt de bal nog maar net als eerste. Harth geeft de bal voor. Wanczyk krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hapoel Redskins - High Tops 3:3

86e minuut.
Lascu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ryabtsev met een snelle inworp. Wanczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanczyk geeft een hoge lob. Feliksiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Wescott met een sublieme pass. Kousalík rent richting de bal. Jael rent richting de bal. Kousalík verovert de bal door een tackle van achteren. Kousalík schiet op doel. Kotfin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hapoel Redskins 50%, High Tops 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hapoel Redskins - High Tops 3:3