Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ggg lets go BlackBird
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


6e minuut.
Wooten is nu in balbezit. Wooten geeft de bal voor. Kerry kopt de bal weg. Daar is Morgan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morgan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Van Buren zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wooten rent richting de bal. Wooten passt de bal met de wreef. Collins bereikt de bal nog maar net als eerste. Collins schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Wooten geeft de bal voor. Gaven onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wilcox neemt de hoekschop. Hendrickson rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Schayes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Morgan is nu in balbezit. Morgan geeft de bal voor. Ijaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ijaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ggg lets go - BlackBird 0:1

38e minuut.
Collins is nu in balbezit. Dreyfus begaat een overtreding. Collins is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Collins zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Alsman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hendrickson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hendrickson draait met de bal, schiet en ... Forenza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hendrickson rent richting de bal. Hendrickson schiet op doel. Forenza probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ggg lets go 40%, BlackBird 60%.
ggg lets go - BlackBird 0:1

55e minuut.
Wilson bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilson geeft een hoge lob. Daar is Alsman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hendrickson onderschept slim de pass. Hendrickson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Hetherington geeft de bal voor. Wilcox bereikt de bal nog maar net als eerste. Grant tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grant krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ggg lets go 52%, BlackBird 48%.
ggg lets go - BlackBird 0:1