Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fishy Excellence in Mediocrity
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 20.5
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen average
hopeless Verdedigen poor


30e minuut.
Wilder bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilder passt de bal in één keer door. Peńa bereikt de bal nog maar net als eerste. Peńa schiet op doel. Goldstein probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wilder probeert de bal met de borst te controleren. Peńa rent richting de bal. Peńa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fishy - Excellence in Mediocrity 0:1

42e minuut.
Ventura speelt de bal door. Wilder is nu in balbezit. Wilder probeert naar een medespeler te passen. Peńa rent richting de bal. Peńa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Humphrey bereikt de bal nog maar net als eerste. Humphrey draait met de bal, schiet en ... Goldstein maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fishy - Excellence in Mediocrity 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fishy 54%, Excellence in Mediocrity 46%.
Fishy - Excellence in Mediocrity 0:2

56e minuut.
McGinnis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hartman is nu in balbezit. Hartman geeft een hoge lob. Hamlon bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamlon geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Ventura rent richting de bal. Ventura geeft een lange en hoge pass. Cummins rent richting de bal. Wilder verovert de bal door een tackle van achteren. Wilder schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Humphrey zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wilder bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilder draait met de bal, schiet en ... Daar is Hartman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Curfman geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Humphrey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hasselhoff rent richting de bal. Peńa verovert de bal door een tackle van achteren. Peńa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Peńa bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartman verovert de bal door een tackle van achteren. McGinnis heeft problemen om de bal te vangen. Wilder bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilder haalt uit met een fantastische trap. Goldstein kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Coyle bereikt de bal nog maar net als eerste. Ventura rent richting de bal. Alcott schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Alcott naar de kleedkamers voor een vroege douche.

87e minuut.
Norris geeft een lange en hoge pass. Hamlon kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert McGlone de bal onder controle te krijgen. Barr rent richting de bal. Barr schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fishy 56%, Excellence in Mediocrity 44%.
Fishy - Excellence in Mediocrity 0:2