Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wolfpack Tank3rZ FoX3Z1 Football Club
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 23.4
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
McPherson is nu in balbezit. McPherson passt de bal in één keer door. Moss bereikt de bal nog maar net als eerste. Moss haalt uit met een fantastische trap. Bottoms probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Iglesias zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Greene rent richting de bal. Greene passt de bal zonder na te denken. Lemond bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemond haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Vandeweghe rent richting de bal. Selolwane verovert de bal door een tackle van achteren. Selolwane speelt de bal door. Moss rent richting de bal. Moss draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wolfpack 53%, Tank3rZ FoX3Z1 Football Club 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
wolfpack - Tank3rZ FoX3Z1 Football Club 0:0

49e minuut.
Vandeweghe passt de bal zonder na te denken. McPherson rent richting de bal. Moss rent richting de bal. McPherson rent richting de bal. McPherson schiet op doel. McCarty verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Iglesias bereikt de bal nog maar net als eerste. Askew is nu in balbezit. Askew met een sublieme pass. Moss rent richting de bal. Moss draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
wolfpack - Tank3rZ FoX3Z1 Football Club 0:1

56e minuut.
Hickman is nu in balbezit. Hickman geeft de bal voor. Klungelig pakt Harju de bal. Moss is nu in balbezit. Moss draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Lemond onderschept slim de pass. Busch is nu in balbezit. Lemond is nu in balbezit. Lemond haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bishop de bal onder controle te krijgen. Hurst kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Lemond rent richting de bal. Martins bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemond verovert de bal door een tackle van achteren. Lemond schiet op doel. Hurst probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
wolfpack - Tank3rZ FoX3Z1 Football Club 1:1

79e minuut.
Harju heeft problemen om de bal te vangen. Dillon bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Walsh. Walsh krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wolfpack 41%, Tank3rZ FoX3Z1 Football Club 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
wolfpack - Tank3rZ FoX3Z1 Football Club 1:1