Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
StarsRevelation FC thebeast
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 19.4
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Rakes rent richting de bal. Rakes passt de bal in één keer door. Meade rent richting de bal. Meade draait met de bal, schiet en ... Judd heeft problemen om de bal te vangen. Foll bokst de bal weg.

8e minuut.
Cleveland verovert de bal door een tackle van achteren. Barrett is nu in balbezit. Cleveland is nu in balbezit. Barrett is nu in balbezit. Barrett haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
StarsRevelation FC - thebeast 0:1

24e minuut.
Engle rent richting de bal. Engle passt de bal zonder na te denken. Cleveland rent richting de bal. Cleveland draait met de bal, schiet en ... Murphy maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
StarsRevelation FC - thebeast 0:2

35e minuut.
Catlett met een sublieme pass. Alberts rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barrett. Barrett krijgt een gele kaart. Alberts wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Alberts kan niet meer verder spelen. McTernan komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Cosby raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gibson komt het veld opgelopen. Kreis met een snel genomen vrije trap. Engle rent richting de bal. Engle haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: StarsRevelation FC 51%, thebeast 49%.
StarsRevelation FC - thebeast 0:2

50e minuut.
Bice passt de bal zonder na te denken. Allen geeft een hoge lob. Daar is Valent, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cleveland rent richting de bal. Cleveland haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
StarsRevelation FC - thebeast 0:3

56e minuut.
Beldon probeert naar een medespeler te passen. Meade rent richting de bal. Busey begaat een overtreding. Busey krijgt een gele kaart. Meade raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. McTernan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zirbel is nu in balbezit. Neves tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Neves krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Murphy trapt de bal weg van het doel. Beldon kopt de bal weg. Bice rent richting de bal. Cleveland onderschept slim de pass. Cleveland passt de bal in één keer door. Paal! Murphy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
McTernan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barrett. McTernan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Marsch zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Judd heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Catlett is nu in balbezit. Catlett geeft de bal voor. McMahon heeft problemen om de bal te vangen. Meade is nu in balbezit. Meade schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
McMahon geeft de bal voor. Beldon rent richting de bal. Beldon probeert naar een medespeler te passen. Cleveland is nu in balbezit. Cleveland haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
StarsRevelation FC - thebeast 0:4

87e minuut.
McTernan is nu in balbezit. Busey is nu in balbezit. Busey passt de bal in één keer door. Kreis rent richting de bal. Kreis geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: StarsRevelation FC 70%, thebeast 30%.
StarsRevelation FC - thebeast 0:4