Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jnjn DanielfcLA
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 16.4
matig Schieten zwak
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


19e minuut.
Anness trapt de bal weg van het doel. Hammes kopt de bal weg. Klungelig pakt Cruz de bal. Striker bereikt de bal nog maar net als eerste. Striker draait met de bal, schiet en ... Ortiz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Russell zal de hoekschop nemen. Bearup heeft problemen om de bal te vangen. Striker is nu in balbezit. Striker draait met de bal, schiet en ... Ortiz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Striker rent richting de bal. Unitas bereikt de bal nog maar net als eerste. Striker verovert de bal door een tackle van achteren. Striker schiet op doel. Ortiz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
jnjn - DanielfcLA 1:0

28e minuut.
Frazier passt de bal in één keer door. Poe rent richting de bal. Williamson is nu in balbezit. Poe onderschept slim de pass. Poe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Hardin kopt de bal weg. Frazier bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Farmwald. Farmwald krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Hammes kopt de bal weg. Bearup rent richting de bal. Bearup passt de bal in één keer door. Hardin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hardin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jnjn 48%, DanielfcLA 52%.
jnjn - DanielfcLA 1:0

48e minuut.
Angel trapt de bal weg. Williamson is nu in balbezit. Williamson met een sublieme pass. Striker rent richting de bal. Striker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
jnjn - DanielfcLA 2:0

49e minuut.
Hardin passt de bal zonder na te denken. Bearup probeert de bal aan de voet te houden. Williamson bereikt de bal nog maar net als eerste. Striker is nu in balbezit. Striker haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Poe rent richting de bal. Galloway onderschept slim de pass. Galloway passt de bal in één keer door. Striker bereikt de bal nog maar net als eerste. Striker schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
jnjn - DanielfcLA 3:0

61e minuut.
Yearwood rent richting de bal. Poe rent richting de bal. Yearwood tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yearwood krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Poe rent richting de bal. Waddell onderschept slim de pass. Hardin verovert de bal door een tackle van achteren. Poe bereikt de bal nog maar net als eerste. Poe schiet op doel. Paal! Angel bokst de bal weg.

69e minuut.
Frazier geeft een hoge lob. Daar is Hardin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hammes bereikt de bal nog maar net als eerste. Poe bereikt de bal nog maar net als eerste. Poe haalt uit met een fantastische trap. Angel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Frazier passt de bal zonder na te denken. Poe rent richting de bal. Galloway is nu in balbezit. Poe onderschept slim de pass. Poe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
jnjn - DanielfcLA 3:1

87e minuut.
Inworp. Lance zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Behncke controleert de bal met de borst. Behncke geeft een lange en hoge pass. Russell maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Yearwood geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tobin met een snelle inworp. Poe bereikt de bal nog maar net als eerste. Poe geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jnjn 58%, DanielfcLA 42%.
jnjn - DanielfcLA 3:1