Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
the barcelona team Bar FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 20.8
average Schieten average
hopeless Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Caray zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ledford rent richting de bal. Ledford speelt de bal door. Dawahare bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawahare haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Loughlin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
the barcelona team - Bar FC 0:1

25e minuut.
Buddle speelt de bal door. Kotschau heeft problemen om de bal te vangen. Urbina bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotschau bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotschau draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Kreis onderschept slim de pass. Kreis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dawahare, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dawahare haalt uit met een fantastische trap. Loughlin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
the barcelona team - Bar FC 0:2

31e minuut.
Capps passt de bal met de wreef. Wiese is nu in balbezit. Dawahare verovert de bal door een tackle van achteren. Dawahare schiet op doel. Loughlin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Goodrich probeert de bal met de borst te controleren. Caray probeert naar een medespeler te passen. Goodrich probeert de bal aan de voet te houden. Ledford bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledford haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
the barcelona team - Bar FC 0:3

41e minuut.
Buddle geeft een lange en hoge pass. Urbina kopt de bal weg. Reynolds speelt de bal door. Kotschau is nu in balbezit. Kotschau haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
the barcelona team - Bar FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the barcelona team 59%, Bar FC 41%.
the barcelona team - Bar FC 1:3

77e minuut.
Kreis rent richting de bal. Ledford onderschept slim de pass. Ledford met een sublieme pass. Dawahare rent richting de bal. Dawahare haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the barcelona team 53%, Bar FC 47%.
the barcelona team - Bar FC 1:3