Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DovahKin sael
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.4 gemiddelde waardering 18.7
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Chester bereikt de bal nog maar net als eerste. Rose verovert de bal door een tackle van achteren. Dean tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dean krijgt een gele kaart.

1e minuut.
Daar is Brenner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morman probeert naar een medespeler te passen. Walsh is nu in balbezit. Dean onderschept slim de pass. Dean schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DovahKin - sael 1:0

8e minuut.
Chester onderschept slim de pass. Dean bereikt de bal nog maar net als eerste. Chester bereikt de bal nog maar net als eerste. Chester haalt uit met een fantastische trap. Kutcher werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DovahKin - sael 2:0

31e minuut.
Eastwood is nu in balbezit. Chamberlain is nu in balbezit. Chamberlain passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Berhalter de bal. Berhalter schiet op doel. Behncke bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
DovahKin - sael 2:1

37e minuut.
Rose heeft problemen om de bal te vangen. Chester is nu in balbezit. Chester passt de bal zonder na te denken. Dean bereikt de bal nog maar net als eerste. Dean haalt uit met een fantastische trap. Kutcher probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
DovahKin - sael 3:1

39e minuut.
Chester is nu in balbezit. Rose is nu in balbezit. Chester onderschept slim de pass. Dean rent richting de bal. Dean schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DovahKin 58%, sael 42%.
DovahKin - sael 3:1

57e minuut.
Rockcastle geeft de bal voor. Chamberlain is nu in balbezit. Chamberlain probeert naar een medespeler te passen. Chester rent richting de bal. Chester haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Rockcastle met een snelle inworp. Chamberlain is nu in balbezit. Chamberlain geeft de bal voor. McGuire is nu in balbezit. McGuire draait met de bal, schiet en ... Kutcher probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Rose heeft problemen om de bal te vangen. McGuire onderschept slim de pass. McGuire speelt de bal door. Dean is nu in balbezit. Dean haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Morman bereikt de bal nog maar net als eerste. Berhalter bereikt de bal nog maar net als eerste. Berhalter speelt de bal door. Brenner is nu in balbezit. Brenner haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Rose is nu in balbezit. Rose passt de bal met de wreef. Cullen is nu in balbezit. Dean verovert de bal door een tackle van achteren. Dean haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DovahKin - sael 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DovahKin 54%, sael 46%.
DovahKin - sael 4:1