Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
coolgang61 Freson FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Klungelig pakt Boudreau de bal. Loughlin rent richting de bal. Boudreau tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Loughlin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Carey wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
coolgang61 - Freson FC 0:1

9e minuut.
Pitt trapt de bal weg. Carey met een sublieme pass. Richardson bereikt de bal nog maar net als eerste. Peńa is nu in balbezit. Peńa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Mace rent richting de bal. Mace passt de bal met de wreef. Peńa is nu in balbezit. Pilarski is nu in balbezit. Pilarski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
coolgang61 - Freson FC 1:1

22e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Swenson geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mace heeft problemen om de bal te vangen. Damon rent richting de bal. Damon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Klungelig pakt Carey de bal. Pilarski rent richting de bal. Pilarski passt de bal zonder na te denken. Peńa rent richting de bal. Peńa draait met de bal, schiet en ... Poe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: coolgang61 62%, Freson FC 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
coolgang61 - Freson FC 1:1

55e minuut.
Mace probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Inworp. Richardson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Knight de bal. Knight geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
McCain probeert naar een medespeler te passen. Doherty rent richting de bal. Doherty passt de bal met de wreef. Peńa bereikt de bal nog maar net als eerste. Peńa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
coolgang61 - Freson FC 2:1

72e minuut.
Fumo onderschept slim de pass. Carey rent richting de bal. Carey probeert naar een medespeler te passen. Damon bereikt de bal nog maar net als eerste. Damon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Richardson probeert de bal aan de voet te houden. Pilarski is nu in balbezit. Pilarski probeert naar een medespeler te passen. Peńa bereikt de bal nog maar net als eerste. Peńa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
coolgang61 - Freson FC 3:1

84e minuut.
Doeltrap. Pitt trapt de bal weg van het doel. Mace geeft een lange en hoge pass. Peńa is nu in balbezit. Peńa draait met de bal, schiet en ... Poe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: coolgang61 48%, Freson FC 52%.
coolgang61 - Freson FC 3:1