Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bar FC DanielfcLA
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 16.5
average Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Hardin bereikt de bal nog maar net als eerste. Poe rent richting de bal. Poe passt de bal zonder na te denken. Tobin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bar FC - DanielfcLA 0:1

10e minuut.
Ledford rent richting de bal. Ledford passt de bal met de wreef. Bearup bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawahare onderschept slim de pass. Dawahare draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tobin met de inworp. Rutter bereikt de bal nog maar net als eerste. Poe verovert de bal door een tackle van achteren. Poe haalt uit met een fantastische trap. Dobbie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Ledford onderschept slim de pass. Ledford speelt de bal door. Dawahare is nu in balbezit. Dawahare draait met de bal, schiet en ... Ortiz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Inworp. Caray met een snelle inworp. Ledford geeft de bal voor. Jolie bereikt de bal nog maar net als eerste. Jolie geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Dawahare passt de bal zonder na te denken. Caray is nu in balbezit. Caray speelt de bal door. Ledford rent richting de bal. Ledford haalt uit met een fantastische trap. Ortiz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bar FC - DanielfcLA 1:1

45e minuut.
Bearup probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kolb rent richting de bal. Kolb geeft de bal voor. Hardin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hardin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bar FC - DanielfcLA 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bar FC 43%, DanielfcLA 57%.
Bar FC - DanielfcLA 1:2

51e minuut.
Daar is Rutter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poe speelt de bal door. Bearup rent richting de bal. Ledford onderschept slim de pass. Ledford haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Bearup is nu in balbezit. Chappelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Chappelle probeert naar een medespeler te passen. Dawahare is nu in balbezit. Dawahare haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Bearup verovert de bal door een tackle van achteren. Chappelle onderschept slim de pass. Chappelle speelt de bal door. Dawahare rent richting de bal. Dawahare schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Bearup verovert de bal door een tackle van achteren. Bearup geeft een hoge lob. Klungelig pakt Urbina de bal. Hardin rent richting de bal. Hardin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bar FC 41%, DanielfcLA 59%.
Bar FC - DanielfcLA 1:2